Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk konularında oldukça dikkatli olmalısınız. Karşınıza bazı fırsatların çıkmasıyla birlikte bu fırsatları değerlendirememeniz durumunda başınız sıkışabilir. Sadece kendi duygularınıza karşılık verilmesini beklemeyin. Biraz da partnerinizin ne istediğini anlamaya çalışın.

Bu işinize başladığınızdan beri çok yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Hiç olmazsa hafta sonları kendinize vakit ayırın. Bir arkadaşınızın doğum günü var. Güzel bir hediye almayı düşünüyorsunuz. O, bu güzel hediyeyi hakkediyor.

Ayın son günlerine daha gelmeden elinizdekini bitiriyorsunuz. Doğal olarak da bu son günlerde hep darda kalıyorsunuz. Her gördüğünüzü satın almaya kalkmayın. Daha önemli şeyler için para gerekebilir. Çok kolay para biriktirebileceğinizin siz de farkındasınız.

Aile içinden alacağınız hafif bir hastalık haberi bütün keyfinizi kaçırabilir. Bu kadar büyütmeyin. Bu mevsimde küçük hastalıklar yaşamak çok normal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, uzun süreli barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkacak. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir. Bir mutlaklık şeklinde ele aldığınız konular, aceleci davranışları getiriyor. Ağır kanlılık, koşullarınızın bazılarını yeterince değerlendiremediğinizi düşündürebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında oluşacak. Özgüven duygunuzu yükseltir. Aşkta ve inandığınız her konuda bildiğiniz gibi hareket edersiniz. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, dile getirmesek de, bazı insanların fikirleri, tavırları, halleri canımızı sıkar. Ne kadar anlamsız ve bazen ne kadar tuhaf davrandıklarını düşünürüz. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünüm etkisinde, parasal konuların bilinçli bir şekilde ele alınması lazım. Ani karar vermemek lazım. Hangi konu olursa olsun bizim uzun vadeli olur mu diye düşünmemiz yararlıdır. Şu aralar kazanç anlamında rahat değiliz. Ancak bu, durum, düşünmeden karar vermenize sebep olmasın. Buna dikkat ediniz. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü,tercihinde bulunmak ve mevcut sıkıntılara çözüm aramak yönünde destekleyicidir. Kazanç getirici işlere yöneliriz. Karşımıza çıkacak fırsatları uzun vadeli olacak şekilde ele alırız. Yaptığımız işten zevk almak isteriz. Huzur ve ağız tadımız her şeyden önemlidir. Başkalarının zor günümüzde olduğu gibi, başarımızda da yanımızda olup olmadıklarına bakarız. Hiçbir şeyi şansa bırakmayız. Şu andaki maddi sıkışıklığı aşacağımıza dair umut aşılayan bu görünüm, bizi sakinleştirir, rahatlatır. Saat 17:55-21:39 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Gecikme, çevrenizle anlaşmada zorluk, zaman kayıpları yaşanabilir. İş yapmakta isteksizlik veya hızlıca bitirmeye çalışmak hatalara neden olabilir. Sakin olmakta fayda var. Genel olarak bu saat dilimini sizi sakinleştiren aktivitelerde bulunarak geçirebilirseniz tabii ki faydalıdır. Saat 21:39 itibariyle duygularımıza yeşil ışık yakan Ay-Balık burcunda ilerliyor. Kimsenin bilmediği ancak bizi tedirgin eden durumla başa çıkmaya çalışırız. Bazen, önümüze duvarlar örerek kimsenin bize ulaşmasına izin vermeyiz kimi zaman da birilerinin bize ulaşarak sevgiyle sarıp sarmalamasını umut ederiz. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tecrübelerinin sana parayı ve zamanı doğru yönetmek gibi şeyleri öğrettiğini anlayacağın gelişmeler yaşayacaksın.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden gizlemek, içinizde saklamak istedikleriniz olabilir. Biraz geri planda kalmak istemeniz onlar tarafından saygı görmezse bu duruma tepkinizi koyup sınırınızı çizebilirsiniz. Ancak ruhunuzun ihtiyacı olan şifa belki de onlardadır.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularınız hakkında daha net, önünüzü görebileceğiniz planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışacaksınız. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Geçmişte yaşanan bazı olaylar gündeminize bir anda girebilir. Değişikliklere, sürprizlere daha açık durmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burcunuza geçmesi neşenizi yerine geliyor. Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. İçsel coşkularınızın sizi yönlendirmesine kendinizi bırakmalısınız. Karşı cins üzerinde etkinizi oldukça yükseliyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar görülebilir. Günlük işlerinizde güzel bir düzen oturtabilirsiniz. Karşı cinsin ilgisini üzerinizde hissedebilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınıza bugün ara verin zira tartışmalara açık bir gündesiniz.Öfke hiçbir zaman çözüm değildir. Ayrılıklar vedeğişimi gündeme gelebilir. Daima değerli olduğunuzu bilin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>