Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan bu tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çokdüşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Para işlerinde son günlerde biraz sıkılaştınız. Bugün bununla ilgili bir tavrınız sizi de şaşırtacak. Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Yine de böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, biraz fazla olabilir. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme kararlılığınız, kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınma isteği doğuracak.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı hem bireysel anlamda kendinizi güçlü şekilde ifade etmenizi hem de inandığınız bir yolda ilerlemenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Sadece bildiğiniz çevrede değil, farklı ortamlara da giriniz. İnsanlarla tanışınız ve yeteneklerinizi gösteriniz. Saat 10:56 Ay-Venüs görünüm etkisinde sağlığımızla ilgili konulara önem veririz. İştahımız açılır. Bu kilo almaya neden olabilir. Yiyeceklere dikkat etmekte yarar var. Ayrıca diyet yapmak, ufak tefek şikayetlerimiz için doktora görünmek, dinlenmek şu aralar beden ve ruh sağlığımız için gayet kıymetlidir.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baharın sıcaklığını içinde hissedeceğin bugün yaşanacak bazı gelişmeler ani kararlar almana neden olabilir.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostlar ve arkadaşlar bu günün gündemini belirliyor olacak. Onların hayatında olup bitenler ya da sizde oluşan değişimler aranızda rekabet ve kıskançlık durumlarına yol açabilir. Bu noktada yaşamınızı fazlasıyla açmak pek akıllıca bir fikir olmayabilir.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı bir gün sizi bekliyor olacak. Geleceğiniz ile ilgili beklentiye girdiğiniz konularda güzel haberler alabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alacağınız kararların sonuçlarından memnun kalabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha çok geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde daha temkinli olmanız size aynı zamanda şans da getirmekte.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve içinde bulunduğunuz şartları değerlendirmeniz için destekliyor sizleri. Bitirmeniz gerektiği halde sürdürmek için mücadele ettiğiniz konularda sizin için önemini yitirdiğinin farkına vararak hareket edecek yaşamınızda bir dönemi kapatarak yeni bir dönemi açacaksınız. Bugün kendinize yaşamdan neler beklediğinizi sorun ve iç sesinizin size verdiği mesajlar doğrultusunda kararlar alın. İş hayatınızda ise çalışma ortamınızda ki yoğunluk sizleri faydasıyla yordu üstlerinizle konuşarak çözüm odaklı arayışlar içinde olmanız hem işinizi hafifletecek hem de konsantrasyonunuzu yükselteceksiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Farklı yönlerinizi, akıl ve sağduyuyu iletişime daha fazla yansıtabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeminizde olabilir.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim halinde olacak, onlarla sıcak ilişkiler kuracaksınız. Eğleneceğiniz ortamlarda mücadeleden kaçının. Her şeyi bir oyun olarak görmekten vazgeçin.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla vakit geçirirken bazen yalnız olduğunuzu hissetseniz de zihninizdekileri onlarla paylaşmak ruhunuza iyi gelir. Eğitim hayatınızda hızlı öğreneceğiniz bir süreçtesiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 10" R
Ay
Balık
01° 04' 25"
Merkür
Koç
18° 05' 53"
Venüs
Boğa
04° 09' 57"
Mars
Koç
01° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 47' 54"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 22"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>