Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biriyle yaşadığınız bir kırgınlık hala sürüyor. Onun sizden bekledikleri çok fazla. Sizin başka bir insan olmanızı ve onun istediği gibi yaşamınızı istiyor. Siz ona çok bağlısınız ama taviz vermeye niyetiniz yok. Bu tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Saat 10:01 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyecek ve çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilecek bir gündesiniz. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. İş hayatında, duygu dünyamızda dışarıdan bir tepki gelmese de, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz.Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri,hayatınızdan evinizle alakalı konulara kadar geniş bir alanda, enteresan, bugüne dek hiç düşünmediğiniz fikirlerin kafanızın içinde uyanmasına neden olur. Bazen öyle bir konuşursunuz ki veya öyle bir karar alırsınız ki, bunun uygulanması, bundan bir yarar elde edilmesi pek öyle kolay değildir. Ancak siz olmasını istersiniz. Çünkü ruhunuz özgür olmak ister. Gönlünce hareket etmek ister. O an, o fikir size rahatlatıcı geldiği için, uygun görürsünüz.Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçinize dönük davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuzkonusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta içerisinde evinizi, aynı evde yaşadığınız kişileri ya da ailenizi ilgilendiren konularda zaman zaman bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir veya aile içi ya da evinizle bağlantılı ilişkilerde stresli durumlar oluşabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünya yansa umrunuzda değil. Aslında doğru da yapıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki keyif veren gelişmeler ekstradan yüzünüzü güldürecek.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde genel sağlık durumunuza özen göstermeli, stres seviyenizi kontrol etmeli ve sizi rahatlatan pozitif ortamlarda bulunmalısınız. İletişim konusunda benmerkezci davranmamalı, hislerinize göre değil, gerçekte olmakta olanı iyice anlayarak, bildiklerinize göre davranmayı tercih etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde beklentinizi arttırmak yerine, olanı kabul etmek sizi rahatlatacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uğraşmak zorunda olduğunuz detaylar yüzünden sıkılabilirsiniz. Planlamalar yaparken bazı tutarsızlıklarla karşılaşmanız mümkündür. Zorluklarla mücadele edin. Bu sayede önünüzdeki aşılmaz gibi görünen engelleri aşabilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 00' 40" R
Ay
Aslan
23° 34' 08" R
Merkür
Koç
29° 34' 02"
Venüs
Boğa
19° 33' 20"
Mars
Koç
11° 17' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 46' 20"
Uranüs
Boğa
23° 13' 06"
Neptün
Balık
29° 19' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 26"
Lilith
Başak
25° 00' 33"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>