Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde farklı beklentiler içine girebilir ve bir kısmını mutlak ihtiyaç gibi görebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yakından tanık olunan yeni yaşamlar, sizi bu anlam da yeni kararlara da götürebilir. Uzaklardan gelecek sevindirici haberler var. Bu haberlerin bir gurup içinde kutlamaları olacak. Akraba ilişkilerinizde sıradan, basit olarak gördüğünüz çekişmeler, şu sıralar büyüyebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcundaki hareketini tüm gün devam ettirecek olan Ay, bugün finansal konularınızla ilgili harekete geçmenizi sağlayabilir. Borçlarınız, ödemeleriniz için artık eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Ya harcamalarınızı kısmayı ya da kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Günün ikinci yarısı stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Önce 17:24 itibariyle Ay ve Venüs karşıtlığı sonrasında ise Ay-Satürn karşıtlığı hakim olacak. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Elinizdeki paranın azalabileceği durumlar yaşayabilirsiniz. Miras konunuz varsa sizden saklanan gerçekler ortaya çıkabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa ameliyat ihtimaliyle karşılaşabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarına destek oluyorsun!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Bugün yaşanan kırgınlıkları unutman ve insanlarla kaynaşman için ideal bir gün olabilir. Bu hafta kendinle ilgili yapmış olduğun iyileştirmelere, bugün de devam etmek isteyebilirsin. Grup çalışmalarına dâhil olmaktan ziyade, bireysel hareket etmek senin yararına olacaktır. Ayrıca aniden çıkabilecek tadilat sorunlarına dikkat! Evlilik hazırlığı yapan bir Yay burcuysan, her detayın kusursuz olduğunu görmen daha çok heyecanlanmana neden olabilir. Ailendeki kadınlarla ilgili seni de ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden onlara daha çok destek olman gerekecek.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda karşınıza önemli şanslar ve fırsatlar gelebilir. Uzun zamandır çözemediğiniz bir sorunu tamamen çözebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, ortaklaşa konulara huzursuzluk ya da değişkenlik getirebilir. Ancak daha objektif olmaya da gayret etmelisiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilere, evlilik ve ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde itibarenve para konularında mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü kişiler mücadeleci ruhunuzu test edebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Derdinizi anlatmakla ilgili sıkıntılarınız var. Tüm aktifliğinize ve atılganlığınıza rağmen doğru iletişim boyutunu yakalamakta zorlanıyorsunuz. Bekar Yay burçlarının aşk hayatları canlanıyor. İlişkileri olan Yay burçlarında ise tutku yükselmesi söz konusu olacaktır. 

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu çocuklar, spor, kişisel bakım konularındaki ihtiyaçlara yoğunlaşmak faydalı olur. Beklentileriyle sizi yoran insanlara karşı tedbirli olun, tepkisel tutumlardan sakının.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sizin ortak paylaşımlar alanınıza ışık tutuyor. Bugün ortaklarınızla yeni projelere kalıcı adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Suyla ilgili sportif aktivitelere katılacak, bu şekilde ruhunuzu dinlendireceksiniz. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Eskiden beri gittiğiniz esnaf lokantasına uğrayarak eski tatları yeniden deneyin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili konular, günün ana temaları olacaklardır. Bu, mutlaka bir sorunla karşılaşacağınız anlamına gelmemektedir. Evde yapılabilecek düzenlemeler veya ilişkilerin derinleştirilmesi ile ilgili planlara odaklanabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>