Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı aşırı mantıksal hareketler sergiliyorsunuz ve ilişkinizde duygusallığa yer vermiyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin sizden soğuması söz konusu olabilir.

İş çevrenizdeki insanlara karşı saygıdan eksik etmiyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Bu sayede kendinize geniş birçevresi edindiniz ve kariyeriniz konusunda önemli bir adım attınız.

Harcamalarınıza ağırlık verdiniz ve bu konuda çok dikkatsiz davranıyorsunuz. Böyle devam ederse ay sonunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Aslında kafanız karışık ve bir konuda pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün hissettiğiniz bu pişmanlığı bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Ondan duyacağınız güzel sözler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailenizden birisinin size beklemediğiniz bir yardımı olacak.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, geleceğinizle ilgili konuları vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Ancak bu test, tercihlerinizi yaparken, tüm olasılıklarıyla, geçmişte yaşananları ölçüp tartmanız gerektiğini vurguluyor. Ben derim ki, aceleci kararlar vermeyin. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, etkisinde güvence, aile, toplum hayatı, ilişki gibi konularda yaşanan gelişmeler bizi zorlayabilir. Sözgelimi borcumuz vardır. Paraya ihtiyaç duyabiliriz. Yalnız yaşıyoruzdur, birisinin desteğine ihtiyacımız olabilir. Evliyizdir, eşimizin durumu bizi kaygı vericidir. Hukukla ilgili davalar bizi rahatsız ediyor da olabilir. Bütün bu sorunları duyarlılıkla ele aldığımız için yanlış karar verebiliriz. Benim tavsiyem birkaç gün boyunca sakin olunuz. Meseleleri bilinçli gözden geçirmeye çalışınız. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, yaşadığımız toplum, arzularımız ve hedeflerimiz üzerinde dikkatlice ve kendimizden emin şekilde düşünmemizi sağlıyor. Biz ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz. Buna göre ilişkilerimizi düzenleyeceğiz. İsteklerimizi net şekilde ifade edebilecek gücü bulacağız. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Partnerimizle aramızdaki iletişimi önemseyelim. Tek taraflı yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Ancak bakarız ki, huzur kimsede yoktur. Döneriz yine kendi içimize. Ay boşlukta iken enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Bir yürüyüş, kitap okumak, sohbet etmek iyi gelebilir. Saat 19:13 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğru oturup doğru konuşma zamanı. Duyduklarını yapıcı birer eleştiri olarak alırsan, gün sonu içindeki huzursuzluk bitebilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı noktalarda anlaşılmadığınızı ve şartların sizin lehinizde olmadığınızı düşünebilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle veya ortaklarınızla ilgili olaylar sizi meşgul edebilir. Uğraştığınız konularda daha fazla hırs yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili aldığınız kararlarda eşinizden destek alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte program yapabilirsiniz. Eski ilişkiler ilgili konular gündeme gelebilir. Eğitsel işlere yönelebilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Yaylar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda görüşmeler, temaslar söz konusu olduğunda daha ciddi, sorumlu yaklaşımlarda bulunmanız gerekebilir. Kişisel istek ve beklentilerde kısıtlamalar söz konusu olabilir. İlişkilerde gereksiz gerginliklere dikkat etmelisiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızdaki bazı iliş- kilerde, parasal konularda çok abartmadan işlerinizi takip edin, harcamalarınızı biraz sınırlandırın. Akşam saatlerinde olaylara daha derin ve duygusal bakacaksınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın akşam Yengeç burcuna geçmesiyle ruhsal ve spiritüel konulara ilginiz artabilir. Diğer yandan aileye yönelik ödemeler ile siz daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Miras paylaşımları gündeminizi doldurabilir. Aileden biriyle ortakyapmak için kolları sıvamak istersiniz. Aman Eylül başına kadar sakın böyle bir işe girişmeyin.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>