Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmezken, farklı duygular içinde olduğunuzu da yadsıyamıyorsunuz. İlişkinin başındaki hoşluğunu yaşamaya bakın. Yeterince tanışmaları zamana bırakabilirsiniz.

Bazı girişimlerinizdeki kararsızlıklar, riskli konularda sizi koruyacak. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz.

Para konularında hassassınız. Tasarruflarınızla ilgili yeni öneriler ilgilenmeye değebilir. Bilginiz dışındaki harcamalara koyduğunuz sınırları biraz genişletmeniz gerekebilir.

Çözümsüzlüğe giden bir tartışmanızda tavır değiştirmek durumunda kalacaksınız. Bu konuda direnmeniz, sınırlı çözüm olasılıklarını tümden ortadan kaldırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik bir gündesiniz ve enerjinizi doğru olarak kullanabileceksiniz. Girişim yapmak isteğiniz yükseliyor ve kafanızdaki konuları çözümlemek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylardan,kişilerden fazlasıyla etkilenmeye ve heyecanlanmaya yatkınsınız. Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir ve siz bunları iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:05 itibariyle Ay-Neptün arasında olumlu bir görünüm oluşacak. Pazar gününe bu şekilde başlıyoruz. Bu enerji, hangi konuda olursa olsun kendimizi güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan hayal ediyor. Mutlu ve huzurlu bir yuva. Sevgiyle yaşanan bir hayat. Sağlıklı ve güzel çocuklar, bizi seven bir insan. Bütün bu duygular, bu görünüm sayesinde öne çıkıyor. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, ilişkilerimizde huzur ve emniyet duygusu kıymetleniyor. Verimli, sağlıklı, güvenli bir hayat istiyoruz. Evimizin, kendimizin ihtiyaçlarını karşılamaktan yanayız. Aklımızda, gönlümüzde hep bu olgular baş tacı ediliyor. İstiyoruz ki, problemler geride kalsın ve artık bir rahat nefes çekebilelim. Kimseye ödün vermekten yana değiliz. Beni bilen bilir, gerisi kendi bilir diye düşünüyoruz.Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, eğitim, iş, özel konularda fikirlerimizi daha dikkatli ifade etmemizin, hani deyim yerindeyse çam devirmememiz gerektiğini vurguluyor. Saat 11:38 Ay-Pluto görünümü,  her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor.  Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 21:04 Ay- Chiron olumlu ışığı, huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz..

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz. Bunu yapmadan ilerlemek zor olsa da, bu tavır da riskli sonuçlar doğurabileceğe benziyor. Bugün için, biraz gevşemeye zaman ayırmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alan işler ya da tamamlanması gereken durumlar var. Bu arada zevklerde abartıya da gidebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat ediniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Yaylar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren devam eden çalışmalarınıza yönelebilir, yeteneklerinizi geliştirebilir vehayatınızda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilere duygularınızı ve sevginizi daha fazla göstermeye ihtiyacınızın olduğu bugün,hayatınız ve ikili ilişkilerinizde içsel sıkıntılarınızı karşınızdakilere yansıtmak yerine, mantıklı ve sağduyulu iletişim geliştirmeye çalışarak, ruhunuzu dinlendiren aktivitelere yönelmelisiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ortamınıza olumlu yansıyacak. Ailenize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla ilgi göstermelisiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızda ön planda olmaya özen göstermeniz için destekliyor sizi. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’la eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizler ise eski bir aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>