Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri, cömertçe harcadığına inanırken biraz haksız görünüyorsunuz. Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor.

Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz.

Kimse size güvendiğini gizlemiyor. Fakat, beklediğiniz destekler listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var. Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, Yanlış değerlendirilmenize çok elverişli.

Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

17 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, saat 00:00 itibariyle etkili Ay-Koç burcu geçişiyle merhaba diyoruz.  Ekip çalışmaları, gruplar ve dostluklar bu enerjinin etkisiyle öne çıkar. Uyum, paylaşım ve sevgi alışverişinizde sorunsuz ve huzurlu bir şekilde günü geçirmek isteriz. Bu yansıma, aşk hayatınızdaki hızlılığın, yeni başlangıçların temsilcisidir. Ateşli dürtüleriniz öylesine yoğundur ki, gözünüze kestirdiğiniz kim olursa olsun onu kolayca elde edeceğinizi düşünürsünüz. Kendinize özgü kişisel stiliniz, yaratıcı yönlerinizle dikkatleri üzerinizde toplamanız gayet kolaydır. Saat 06:30 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Saat 10:39 Ay-Venüs olumlu görünümü, siz Yayların yeniliklere açık özgür düşünmekten yana olmalarını sağlıyor.  Bu güzel enerjiyi   spordan yaratıcılık gerektiren aktivitelere kadar her konuda gelişim ve yenilenme anlamında kullanabiliriz. Mutlaka sorunları olanlar da vardır. Yani hayat bazılarımız için güllük gülistanlık değil biliyorum. O zaman gün boyu, etrafımızda bulunan kişilerle, çalışıyorsakarkadaşlarımızla, sevdiğimiz insanla veya genel olarak ilişkimizle ilgili meselelerde dinlemeye özen gösterelim. Aynı şekilde karşımızdaki kişinin de bizi dinlemesi gerektiğini hissettirelim. Mantıklı düşünmeye çalışalım.  Acil karar vermeyelim. Bizim için en uygunu nedir onu tespit edelim. Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü, gayet olumlu bir enerjidir. Anlaşmazlıkları ortadan kaldırır. Hoş bir akşam geçirmenizi, moralinizin yükselmesini sağlayıcıdır. Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyor, her işinizde kolaylıklar temenni ediyorum. Kalben  sevgilerimle,

17 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Siz aşka ve özgürlüğe önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Sağlığınız konusunda olumlu bir hafta. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı olaylar ya da karışıklıklar kontrolden çıkabilir ya da yaşanan aşırılıklar sonucunda rahatsız edici durumlar oluşabilir. Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize kimseyi karıştırmayın. Bu konularda yapılan her farklı yorum içinde bulunduğunuz sorunlu durumu daha da çıkmaza götürebilir.

17 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için gün içinde duygularınızla ilgili gitgeller, kararsızlıklar, bugüne has bir yönsüzlük ve boşluk hissedebilir, konsantre olmakta zorlanabilir ve motivasyon kaybı yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Önemlive görüşmelerinizi bir sonraki güne ertelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

17 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir, atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>