Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri, cömertçe harcadığına inanırken biraz haksız görünüyorsunuz. Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor.

Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz.

Kimse size güvendiğini gizlemiyor. Fakat, beklediğiniz destekler listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var. Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, Yanlış değerlendirilmenize çok elverişli.

Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin sizden beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz, ama hala bir çekimserliğiniz var gibi. Akşama doğru çok gerekli bir randevu alacaksınız. Gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayacak.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 02:04 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi düşünmek zorunda olduğumuzu, mevcut durumumuza da bu açıdan ele almanın önemini vurguluyor. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, ailemiz, yaşadığımız yer, geleceğimizle alakalı her konuda güven olgusunun önemini vurguluyor. Ayağımızı sağlam yer basmak istiyoruz. Duruma bakacağız. Mevcut şartlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü,hayatımızı, plan ve projelerimizi maddi açıdan ele alarak düşünmemizi sağlıyor. Güvence çok önemli. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü, sizin kişisel anlamdaki imajınız, dış dünyada ortaya koymak istedikleriniz, ifade gücünüz ve hayatınızda merkez aldığınız tüm konular üzerinde yeni bir bakış açısı edinmenizde önem taşıyor. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Bu, aşk hayatınızı yeniden düzenlemeniz yönünde de gayet olumludur. Durup bakacağız bir duruma. Doğru bir ilişki nasıl yaşanır geçmiş tecrübelerimiz ışığında gözden geçireceğiz. Kendimize çeki düzen vereceğiz. Sağlığımızı önemseyeceğiz. Dış dünyada görüntümüzle, duruşumuzla, ilişkilerimizle nasıl daha tutarlı ve başarılı oluruz, bunlara bakacağız. Çocuk sahibi olmak da bunlar arasında yer alıyor, yeni bir ilişkiye başlamak da. Ancak bunları sabırlı, bilinçli ve zaman olgusunu gözeterek planlayacağız. Bir ilişkide sorumluluk almak, bir evlada sahip olmak, kendimize özen göstermek, yeteneklerimizi göstermek bu görünümün olumlu etkisi altında düzenlenebilir, işlev kazanabilir. Ben bu görünümü içsel bir uyanma, doğruya ulaşma, eskiyi geride bırakmak için zamanı iyi kullanma yönünde olumlu gayet olumlu buluyorum. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmadığın, bu yüzden içine dert olan kişiyle iletişime geçebilirsin. Özel hayatında atacağın adım sayesinde iyi hissedeceksin.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kuracağınız dostluklar bugün size iyi gelecek. Değişimlerinizi önemsemeniz gereken ve alışmanız gereken bir zaman dilimi.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulardaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Finansal konularda mücadele verebilirsiniz. Ortaklı konularda ani tepkiler vermeyin. Sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Planlama yapmanız gerekebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gün. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli çalışmalar yapabileceğiniz bir gün. İsteklerinizle ilgili yeni gelişmeler olduğunu öğrenebilirsiniz. Ancak, enerjiniz ve duygularınız güçlü olduğu için sakin davranmayı başaracaksınız. Böylece olaylara hakim olabileceksiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınızın sorumluluklarıyla, aşk hayatınızda partnerinizden istediğiniz desteği alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve görüşmeleriniz sizi çok mutlu edebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili önemli bir sorumluluk üstlenmek için beş günlük olumlu bir sürece sahip bulunuyorsunuz. Bu eğitsel bir destek olabileceği gibi, maddi ve manevi kalıcı bir etki de olabilir. Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir, atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>