Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz. Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz.

Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor.

Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kazandığınız dostluklar yanıltıcı olabilir.

Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün biraz pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün bunu düzeltmeye çalışacaksınız.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:13 Ay-Satürn görünümü, olayları gereğinden fazla endişeli hatta bazen sanki her şey üstümüze geliyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Etrafımızda olan bitene bilinçli bir şekilde bakmakta, sakin yaklaşmakta zorlanırız. Her şeyin ardında yatan bir başka neden ararız. Bu bakış açısı, bu görünümün doğasında vardır. Ancak bizim de durumları ele alırken bilinçli düşünmeye çalışmamız gerekiyor. Saat 05:14 itibariyle Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. İç dünyasında geçmişi, olan biteni, bugünü ve geleceği düşünen kişi, hayatının bundan sonrasında tersliklerle karşılaşacağını sanarak öfkelenir. Bu öfke gün boyu içinizi öyle kemirir ki, sanki tüm dünyanın zorlukları sizi bulmaktadır. Bir yandan hayata düzgün bir yanıt vermek isteyen kişi diğer yandan alışkanlıklarının esiri olmuştur. Kaçacak bir yer yok gibidir. Oysaki yapılması gereken öncelikle sakin olmaktır. Hiç kimsenin mutluluğu bir başkasının tekelinde değildir. Eğer istersek yeni bir sayfa açmamız her zaman mümkündür. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Özel ilişkinizle alakalı konularda gerek siz ve gerekse partneriniz değişken tavırlar ve birbiriyle çelişmeyen sözler sarf edebilirsiniz. Durumları mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur. Saat 14:16 itibariyle Terazi burcunda ilerleyen Ay, sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, karşılıklı olarak bazı meseleleri konuşmak için uygundur. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, nazik ve ölçülü bir şekilde insanlarla iletişimde bulunursunuz. Amacınız işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymaktır. Parasal anlamda başarılı olmaya ihtiyacınız var. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift ruhlu gün kafanı kurcalayan konularda sesini yükseltmene yol açabilir. Baş ağrısına karşı tedbirini almalısın.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyer alanında bazı önemli gelişmeler sizi sorumluluk almaya itebilir. Bu durum sizi ne kadar yorgun hissettirse de; olayları tekrar analiz etmenizi öneririz. Bazı engeller karşısında sükunetli ve sorun çözücü davranın.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde teknik konularda ani değişiklikler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İdeolojik konularda fazla iddiacı olmamalısınız.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar plan ve organizasyon gerektiren işleri ve sizden ciddiyet ve sorumluluk bekleyen konuları halletmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında ise Ay Terazi burcuna ilerlediğinde arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz canlı ve sosyal bir gün geçirebilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerinizde sorumluluklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak. Kolay tepki verebilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınıza titiz bir çalışma temposuna hazırlandığınız bir salı günü yaşıyorsunuz. Bu durum sabah saatlerinde düşüşe geçebilir. Çabalarınızın karşılığını alamıyormuş gibi bir düşünce içerisinde olabilirsiniz.İlerleyen saatlerde ise arkadaşlarınızla içsel dengenizi sağlayabileceğiniz bir sürece gireceksiniz ve bu durum ruhunuza iyi gelecektir. Karamsar fikirlerle ileriye baktığınız ve bu durumu insanlarla, yakın çevrenizle bile paylaşmaktan uzak duracağınız bir etkiye sahipsiniz. Evinizdeki kesici ve delici aletlere karşı dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aldığınız kararlar konusunda yanılabilirsiniz. Elinizdeki herşeyden tamamen emin olmadan hamle yapmayın. Bazı ilaçların yan etkileri gerekli olan derin analizleri yapmanızı engelleyebilir. Mide sağlığınız için abur cubur yememelisiniz.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 00" R
Ay
Oğlak
18° 24' 14"
Merkür
Koç
16° 42' 45"
Venüs
Boğa
00° 22' 32"
Mars
Balık
29° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 20"
Satürn
Balık
16° 31' 51"
Uranüs
Boğa
22° 19' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 49"
Lilith
Başak
23° 16' 54"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>