Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdaki insanın iyi niyetli ve ilişkiniz adına hala umutlu olduğunu görebilmelisiniz. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirilerin suçlamalara dönüşmesinden çekinmelisiniz.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Yakın çevrenizdeki tutumlu insanları hiç olmazsa bazı durumlarda örnek alabilirsiniz. Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil.

Bugünlerde keskin tartışmalardan uzak kalmaya gayret edin. İkili bir ilişkinizdeki tavrınız sizinle ilgili olumlu düşünceleri kuşkulu hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki küçük problemler bile sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,   Kova burcunda gün boyu ilerleyecek Ay, saat 07:00 de Merkür ile kavuşum yapacak. Rutin işlerden uzak durmaya çalışabilir, özgür bir  şekilde hareket etmekten hoşlanabilirsiniz.  Düşünceleriniz, fikirleriniz ve yaşam felsefeniz diğer insanlardan çok farklı olabilir. Bulunduğunuz alana renklilik ve sosyallik getirebilir, çevrenizde olan biten karşısında duyarsız kalamayabilirsiniz. Zihinsel aktiviteler oldukça ön plandadır. Hatta bu öylesine yoğundur ki, kimi zaman bu hızlılık size gerilim duygusu yaşatabilir. Özgürlük, kardeşlik ve eşitlik duygusu gün boyu üzerinizde hakimdir. Her türlü görüşe açıksınızdır. Bunun nedeni bilginizi genişletmek ve dünyayı farklı gözlerle algılamak içindir. Yaşamın anlamı üzerinde düşünmek, hayatın zorlayıcı yanlarıyla mücadele etmek arzunuz ön planda olabilir. Merak duygunuzu,  bizzat dokunarak, inceleyerek, gidip yerinde görerek dindirmeye çalışabilirsiniz. Yani sadece kitapsal bilgilerle yetinmek bugün size göre değildir. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor. Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda neşeli ve ilginç saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara çabuk motive sağlayarak bulunduğunuz ortama hakim olabilmeniz, farklı bir avantaj teşkil ediyor. Geceleri güçlü bir uykuya ihtiyacınız var.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içerisindeki fikir ayrılıkları kısa süreli dargınlıklara yol açabilir. Bekar Yaylar eski bir ilişki ya da arkadaşlık tekrar gündeme gelebilir.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplantı, görüşme ve sosyal ortamlarda aradığınızı bulmanız zorlaşabilir. Şartlar ve olaylar sizin tam olarak beklentilerinizi karşılamayabilir. Gün içinde aşk hayatı ve çocuklarınızla ilişkilerinizde anlayışlı davranmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>