Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  Ay-Koç burcu geçişi saat 07:07 itibariyle etkilidir. Perşembe günümüz bu enerjiyle başlıyor.  Gerek aşk hayatınızda veya gerekse insanlarla olan bağlantınızda hakkınızı almayı, kendinizi korumayı başarırsınız. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Karşı cins üzerinde hakimiyetiniz bir hayli yüksek olur. Tavırlarınızla ilgi uyandırabilir, çekici bulunursunuz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü güven duygunuzu yükseltici, uzaklara gitme arzunuzu teşvik edicidir. Bu bir yeni planlanmanın göstergesidir. Sizi bundan böyle Jüpiterin desteğiyle bir hayli aktif görebiliriz. Sabah saatlerindeki işlerinizi çabucak işlerinizi bitirirsiniz. Saat 15:25 itibariyle Ay-Merkür arasında tüm burçları hassas düşünmeye ve bazen de yoldan çıkarmaya dönük bir görünüm meydana gelecek. Bu etki altında, olaylara yaklaşım tarzınızda çocuksu bir heveslilik, ne olursa olsun kendinizi ifade etme ihtiyacı, farklı gösterme çabası öne çıkabilir. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,  

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecek. Bugün sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki maceraperest Yay ruhu uyanıyor ve türlü heyecan yaşama, seyahatler, eğitim, medya, bilişim, elektrik elektronik, dış ticaret, halkla ilişkiler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantıları, büyüme, genişleme başlıklarında kendinizi tutmakta zoÖnümüzdeki bir yıl içinde, sık sık seyahat etme şansı bulabilir, şanslı yolculuklar yapabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilir, bu amaçlı eğitimlere başlayabilirsiniz. Öğrenci Yay'lar için de güzel bir dönem olacaktır. Öğretmenlerin desteği ilerlemenizi kolaylaştırırken, yüksek öğretim ve araştırma konularında farklı destekler ve fırsatlar da söz konusu olabilir. Farklı kültürlere, felsefelere ya da metafizik konulara merakınız artabilir ya da bu alanlardaki bilginizi çevrenizle paylaşmak veya fikirlerinizi pazarlamak isteyebilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çocuksu bir neşeyle dolu güne başlayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek. Yalnız işle eğlenceyi birbirine karıştırabilirsiniz. Size heyecanlı gelen riskli işlere para yatırma eğilimindesiniz. Biraz daha dikkatli olun. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gündesiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR hafta sonrasının planlarını yapabileceğiniz bir gün. Bu plana dahil olan kişilerle ortak karar almanız sizi hedefinize ulaştıracak.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 07" R
Ay
Aslan
26° 09' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 56"
Venüs
Boğa
19° 49' 13"
Mars
Koç
11° 27' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 01"
Satürn
Balık
17° 47' 14"
Uranüs
Boğa
23° 13' 51"
Neptün
Balık
29° 19' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 06"
Lilith
Başak
25° 01' 58"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>