Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bu ilişkide daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Tek taraflı değerlendirmelere son verme zamanı. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde.

Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabilirsiniz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizdedışı ortak düşünceler içine gireceksiniz.

Sizi bugünlerde iyice geren ödemeleriniz, yeni kaynaklarla sorun olmaktan çıkabilir. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var.

Kuralcılık ve esneklik arası gelgitleriniz ikili yakın ilişkilerde netlikler gerektiriyor. Bu bağlamda çok belirgin ikilemler sergileyeceğiniz bir gelişme, sizinle ilgili yeni sorular geliştirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz, çevrenizdeki etki ve ilgi alanlarınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde ilgilenmez tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor.

18 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:48 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. Saat 00:59 Ay-Uranüs görünümü, mali açıdan güvence arzunuzu işaret ediyor. Şu andaki işler sizi pek tatmin etmiyor. Farklı bir şeyler düşünüyorsunuz. Parasal konular sizi düşündürüyor. Ancak bu altından kalkamayacağınız bir sorun değil. Saat15:51 Ay-Merkür görünümü, finansal anlamda güvencenizi ön plana alarak düşünmekte yarar var. Hiçbir şeyin garantisi olmadığını bilelim. Ne kadar sağlamdır, doğrudur diye bilmekte, anlamakta yarar var. Saat 14:34 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi-manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Kimseden kimseye fayda yok, ayakta durmalıyım diye düşüneceğiz. Kazancımızın yetersiz olduğunu, sorumlulukların yorucu geldiğini hissederek insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Bütün bunlar enerjinin etkisi altında doğaldır. Bize düşen, hayatı bu kadar olumsuz tarafından görmemek, kendimize güvenmektir. Her doğan gün içinde nice umutlar, mucizeler barındırır. Bundan şüphe duymayalım. Saat 19:49 Merkür-Satürn görünümü, kazanç elde etmek amaçlı işlere verilen önemi işaret ediyor. Karşımıza bu anlamda işler çıkabilir, önceden alınmış işler bitirilir, bir meseleyi halletmek için görüşmeler yapılabilir. Ciddiyiz, sorumluluk sahibiyiz ve daha fazla çıkarlarımızı düşüneceğiz. Güzellikler hayatınızda baki olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

18 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda oldukça başarılı olacağın bugün, farklıalanlarına geçiş yapmak üzerine düşünebilirsin.

18 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşantınızda bazı olaylar sizin inisiyatifiniz dışında geliştiğinde olaylara fazlaca el koymamak adına biraz geri planda kalmayı tercih etmeniz sizlere durumları daha net anlatma noktasında yardımcı olacaktır. Finansal konularda ise eğer bir görüşme söz konusu ise bugün için olumlu şartlar oluşmayabilir.

18 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda, birçok işle aynı anda ilgileniyor olabilirsiniz. İş düzeninizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Ruh halinizdeki değişimler, yaptığınız işe de yansıyabilir. Evinizle ilgili değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Gelecek ile ilgili planlarınızda ,yurt dışında bir ev kurmak, yaşamak yer alabilir. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Babanızı ihmal etmeyin.

18 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ birliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu. Onlarla iletişim kurabilmek için kısa yolculuklar yapacaksınız.

18 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınız karışabilir. Ancak, kendinizi çabuk toparlayacak ve sorunları büyütmeyeceksiniz. Anlayışlı ve olumlu tavırlarınızı değiştirmeyin. Hanım arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

18 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda önemli görüşmelerinizi istediğiniz şartlara çekebilirsiniz. Sağlığınıza yatırım yapmanız önem kazanıyor. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile baş öğretmen Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim sayesindehayatınızda verimli kararlar alırsınız. Toprağa yatırım yapmak, organik tarımla uğraşmak, sanata yönelmek, tasarım yapmak, yaratıcılığınızı ortaya koymak açısından son derece verimli. Özgürlüğünün peşinden gitmek isteyenler için planlama zamanı.

18 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

18 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>