Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gözü kör dönemini artık gerilerde bıraktığınızı gösteren davranışlar sergiliyorsunuz. Doyumlu ve güvenli göründüğünüz ilişki içinde, yine de ilginizin çekilebilmesi problemler üretebilir.

Yeteneklisiniz. Ortalama bir çabayla birçok hedefinize ulaşacaksınız. Bu günlerde işlerinize daha sıkı asılmanız gerekebilir. Hedeflerinizi ve yakın zamanda yapmayı planladığınız büyük masrafları erteleyebilirsiniz.

Yakın gelecekte ciddi bir para ihtiyacına gireceksiniz. Bu sizi bir ek gelir arayışına yönlendirecek. Kazancınız ve gereksinimleriniz arasında doğru dengelemeler yapmanız gerekiyor.

Belli bir yılgınlıkla sırtınızı dönmek niyetinde olduğunuz kişinin ciddi anlamda desteğinize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakın bir zamanda bazı karışıklıklar olabilir. Uzak durmanız istenecek ve siz gönüllü olarak buna uyacaksınız. Dün duyduğunuz söylentinin aslını astarını boşuna araştırıyorsunuz. Uzun zamandır sürdürdüğünüz kuşkuculuğun peşinden biraz güç kurtulacağınız derin bir yalnızlık duygusu gelebilir. Kendinizi fazla başıboş bırakmamalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, zihnimizin güven, istikrar, verimlilik, maddi kazanımla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmasını sağlar. İster istemez, kendimizi garanti altında mıyız değil miyiz diye sorgularız. Sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat ve üretime dönük çalışmaların planlanması, yürürlüğe konması, işlerin sağlamlaştırılması, yarar ve zarar hesabının yapılması yönünde Merkür-boğa burcu geçişi olumludur. Pratik şekilde işleri organize edersiniz. Ancak kendi düşüncelerimizin sürekli doğru olduğunu kanıtlamaya ve kabul ettirmeye çalışmamalıyız. Gerektiğinde başkalarının da görüşlerini almak yerinde olur. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Parasal konulardan sağlığımıza ve sosyal ilişkilerimize kadar her konuda güvence olgusuna önem vereceğiz. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla, yaşamın arasında ikilemde kaldığın günlerden geçiyorsun. Ailene vakit ayırmak isteyebilirsin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde hâlâ bir dengeye oturmamış duygular karşınıza kıskançlık ve öfke patlamaları şeklinde çıkabilir. Sevdiğiniz kişiye karşı gerçek duygularınızı göstermekten çekinmeyin. Ancak yaptığınız gizli paylaşımlar, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde sorun yaşamınıza neden olabilirler. Bu konuda daha dikkatli olmanızı öneririm.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha cesur ve yaratıcısınız. Duygularınızı ortaya koymakta zorlanmayacak, samimi davranabileceksiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar ve yeni ortaklıklar açısından uygun olmayan bugün, 17.00 sonrasında aile büyüklerinize zaman ayırabilir, ilişkilerinizde geçici kaygılar yaratabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde olabildiğince net ve istikrarlı olmalısınız. Bazı olaylar elinizde olmayabilir. Önemli işleriniz için birkaç gün daha beklemenizde fayda var.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

30 Mayıs'a kadar Boğa burcunda seyahat edecek olan iletişim gezegeni Merkür, gündelik hayatınızı ve ofis ortamınızı düzene koymaya imkan tanıyacak. Bu dönemde yumuşak tüyleri olan bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Tiroid, boyun fıtığı, şeker gibi rahatsızlıklara dikkat etmenizde fayda var. Kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 13" R
Ay
Boğa
00° 29' 23" R
Merkür
Koç
20° 54' 09"
Venüs
Boğa
09° 11' 12"
Mars
Koç
04° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 51"
Satürn
Balık
17° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 43' 46"
Neptün
Balık
29° 06' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 39"
Lilith
Başak
24° 04' 29"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>