Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız teklifler önemli. Koşullarınızın elverişsizliği sizi engellememeli. Birtakım şeyleri artık yerli yerine oturtmanız için, şartlarınızı zorlamanızda yarar var.

Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Birçok şeyi siz belirlemek istiyorsunuz. İsteğinizin, bilginiz dışındaki para ilişkilerini ve yabancısı olduğunuz alışverişleri de kapsaması biraz fazla. Bu konulardaki egemenlik arzularınız iyi niyetlere bağlı, ama yine de rahatsız edici.

İlginizin çekilmeye çalışıldığı olaylara karşı ısrarla ilgisiz bir tavır içinde olmanız, hakketmediğiniz kuşkuları doğuruyor. Yakın çevrenizde de olsa duyarsız kaldığınız bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde pek doyumlu olmadığınız görünüyor. Ama bu sıralar biraz fazla seçen, çok sokulgan olmayan biri gibi davranışlar içindesiniz. Kendinize zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz. Oysa kendinize sunabileceğiniz bir sürü zevkiniz var. Her şeyin yerli yerinde göründüğü hayatınızda, bu tür eksiklikler hissetmenizdeki nedenleri keşfetmeye çalışın.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız bir hayli aktif hale gelir. Tanışmalar bu tarihte daha yoğundur. Grup faaliyetleri, kültürel etkinliklerde bulunmak hoşunuza gider. Aktiviteler genelde yakın çevrenizle ve belli bir grup içinde daha yoğundur. Çok fazla yabancıyla temas yerine, bildiğimiz dostlarla temas etmeyi tercih ederiz. İnternet üzerindeki paylaşımlar da buna dahildir. Zorlayıcı olan hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, bugün itibariyle ilk kez gerçekleşecek. Ağustos ve Eylül aylarında tekrarlanacaktır. Yakın akrabanız olan kişi veya kişilerle olan ilişkinizde yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir anlaşmazlık varsa, şu aralar birbirinize karşı daha dikkatli olunuz. Kardeşinizin veya yakın birininveya sağlıkla ilgili konularında yardımcı olmanız gerekebilir. Sizin için çalışma hayatı olsun günlük yaşamda stres sakıncalıdır. Mutlaka bedeninize iyi bakınız. Yeniliklere açık olunuz. Yeteneklerinizi yaratıcı tarzda geliştiriniz. Kurallar kısıtlamalar, zorunluluklar şu aralar pek hoşunuza gitmeyebilir. Şartlar gereği duruma açık bir görüşlülükle bakmak, çözüme yatkın olmak gerekiyor. Eğer bir sorun, anlaşmazlık tekrarlanıyorsa bunu daha fazla sürdürmemek lazım. Kendinize kısa molalar hediye ediniz. Bedeninizi dinlendiriniz. Size iyi gelecek hobiler edininiz. Açık fikirli olunuz. İstemediğiniz bir şeye kendinizi zorlamayınız. Özgün bir bakış açısı kazanmak, dikkatsizlikten, dürtüsel eylemlerden kaçınmak gerekir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne, içinde nedenini bilmediğin bir huzur ve sevinçle uyanacaksın. Öyle ki bu ruh halin yakınlarına da yansıyacak.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili gelen tekliflere hemen olumlu cevap vermeyin. Bunlar başta size çok cazip gelen ve akla yatağın durumlar olabilir. Fakat işin içyüzünü araştırdığınız da hiç de öyle olmadığını anlayabilirsiniz. Bugün özellikle yanılgılara ve kandırmalara karşı çok dikkatli olun.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerinizde iletişiminiz hızlanıyor. Kendinize olan güveniniz, işlerinize ve konuşmalarınıza yansıyabilir. Bu konuda ikna edici olabilirsiniz. Birçok işinizi bu şekilde halledebilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerin, fikirlerini kabul etmeyebilirsiniz. Bu konuda yapıcı olmakta fayda vardır. Yurt dışı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, kendi iç dünyanızda bastırdığınız duygularınız ile yüzleşerek esaretteki ruhunuzu özgürleştirebileceksiniz. Hayatınızı yeni bir düzene koyabilirsiniz. Bu enerji ile ve özel yaşamınızda yeni kararlar alabilir ilişkilerinizi gözden geçirerek daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerinde yapılandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen yeni ay gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda yeni başlangıçlara, yeni girişimlere işaret ediyor. Uranüs aşk hayatınızdan çıkarken aşka dair ani, beklenmedik, hızlı gelişmeler de artık son buluyor, daha istikrarlı bir döneme geçiyorsunuz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizi eylemlerinizle etkileyebilirsiniz. Bugünhayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde çok dikkatli olun. Enerjinizi kontrollü kullanmaya özen göstermelisiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, sizi gündelik hayat akışınızda yüksek bir tempoya sokacak. Araba kazalarına, spor sakatlıklarına dikkat etmelisiniz. Kardeşle ilişkinizde gergin bir dönemden geçebilirsiniz. Arabanız arızalanabilir. Alım satım işlerinde dikkatli olmalısınız. Bilgisayarla ilgili bir kursa yazılabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 40" R
Ay
Boğa
01° 36' 36" R
Merkür
Koç
20° 57' 53"
Venüs
Boğa
09° 16' 50"
Mars
Koç
04° 53' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 55"
Satürn
Balık
17° 08' 34"
Uranüs
Boğa
22° 44' 02"
Neptün
Balık
29° 06' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 54"
Lilith
Başak
24° 04' 60"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>