Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz. Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni.

Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor. Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere.

Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor. Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir.

İkili ilişkilerde unutmakta zorlandığınız hatalar, bazı kırgınlıkların onarımını engelliyor. Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız. Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Son zamanlarda finansal anlamda çözüm yolu arayan Yaylar bir hayli zorlanıyorlar. Kazanç anlamında ileriye dönük düşünüyoruz. Şu andaki mevcut durumun düzelmesi veya iyileştirilmesi şart. Çalıştığınızın karşılığını almak veya en azından güven içinde yaşamak isterken, koşullar gereği katlanıyoruz. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 16:30 Merkür-Mars görünüm etkisinde aşkı yeniden tanımlayacağız. Bir ilişki nasıl olmalıdır, çiftler arasında nasıl birlik ve bütünlük sağlanmalıdır. Belki de yıllanan ilişkiniz bir heyecana ihtiyaç duyuyor. Bu heyecanı yeniden yaratmazsak bir kısır döngü içinde dolanıp duracağız. Bu durumları sinirlenerek değil, bilinçli şekilde ele almalıyız. Parasal açıdan bütçemiz şartlarına göre hareket edelim. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim ve haberleşmeler açısından hareketli bir gün. Bazı terslikler ve yanlış anlaşılmalar bugün çözülüyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin maddi sorunlarına karşı sorumluluklarınızın daha artacağı bir yapılanma ve yenilenme süreci oluşturmak isteyebilir ve onlara manevi desteklerinizi verme konusunda fazlasıyla verici olabilirsiniz. Aile büyükleri ile aranızda yaşayacağınız ufak tefek tartışmalar bugünlerde gerginliğin artmasına neden olabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha yaratıcı ve akıcı koşullar söz konusu. Kişisel alanda ve aşk hayatında daha kolay mutlu olabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Yaylar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Sakin kalmanızda fayda var.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve haberleşmeler açısından hareketli ve biraz da karmaşık bir gün olabilir. Son günlerde bazı terslikler ve yanlış anlamalar bugün bir şekilde çözülüyor. Bugün birden fazla konuyla uğraşmak seni yorsa da bundan mutlu olabilirsin. Bugün uzun zamandır almak istediğin bir eşyayı alarak kendini ödüllendirebilirsin. Gün içerisinde tanışacağın kişiler, önemli dostlukların başlangıcı olabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ne zamandır senden hoşlanan kişiye karşılık verebilirsin. Aile bireylerinden gelecek müjdeli habere çok sevineceksin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginliğinizi kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda kolay öfkelenmeye açıksınız. İş alanlarınızdan alacağınız güçlü desteklerle olayları aşabileceksiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça güçlü bir enerji ve öz güvenle yataktan kalkarsınız. Adeta rüyanızda bu gücü birileri kulağınıza fısıldar.Bu durumda özel yeteneklerinizi keşfetmeye çalışıp bunları hızlı bir şekilde yaşamınıza katmayı deneyin. Yorulmak bilmez enerjiniz hem zihninizi hem hislerinizi dönüştürmeye oldukça açık. Kariyeri bırakıp yoga eğitmeni olmaya bile karar verirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 34" R
Ay
Koç
23° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 30' 35"
Venüs
Boğa
08° 34' 46"
Mars
Koç
04° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 53"
Satürn
Balık
17° 05' 48"
Uranüs
Boğa
22° 42' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 03"
Lilith
Başak
24° 01' 12"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>