Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamandır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde yaşayacağınız ufak tefek sorunları büyütme eğiliminde olacaksınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarınızda kontrolsüz olacaksınız. Uzaktan gelecek bir misafiriniz için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde yeni haftamızı karşılayacağız. Bu geçiş,  Sorumlulukların ister istemez üzerinde etkili olduğunu gösteriyor. Güvence hem maddi hem de manevi anlamda son derece kıymetlenebilir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Kazanç getirici işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Yeni haftanın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamaktan kaçınmalı ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu aralar aklınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Sosyal aktiviteler, karşılıklı fikir alışverişleri ve planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Öte yandan tüm gelişmeleri içine alan diyaloglara gerek duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yetenekleriniz sayesinde işlerinizi toparlayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir. Sakinliğinizi korumanız daha iyi olabilir.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler içerisindesiniz ancak bunları tam olarak nasıl ifade edeceğinizi bilmiyorsunuz. Olumsuz tepki almamak adına herkese gülümsemeye çalışmayın.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yapacağınız alışverişler, dengeyi sağlamazsanız sizi zorlayabilir. Olumlu şeylere odaklanmalısınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz.Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz. Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Duygulardan arınmış bir ciddiyetle ilerleme sağlayabileceksiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 38" R
Ay
Aslan
29° 46' 48"
Merkür
Boğa
00° 12' 31"
Venüs
Boğa
20° 11' 34"
Mars
Koç
11° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 18"
Satürn
Balık
17° 48' 30"
Uranüs
Boğa
23° 14' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 02"
Lilith
Başak
25° 03' 59"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:06

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>