Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda rutin ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Ruhsal durumunuzu sevgilinizden gizlemek isteyeceksiniz fakat bunu başarmakta oldukça zorlanacaksınız.

Son zamanlarda işyerinizde gözden düştünüz. Çalışmalarınızı aksatmanız buna en büyük neden oldu. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız ve eski performansınıza kavuşmalısınız.

Taksitli alışverişlerden uzak durmalısınız ve daha çok acil ihtiyaçlarınız üzerinde yoğunlaşmalısınız. Para harcamayı bir zevk haline getirmekten kaçınmalısınız.

Daha önceden aldığınız bazı kararları istediğiniz gibi uygulamanız zor olacaktır ve bu sizin çeşitli şüpheler içine girmenize yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Enerjiniz çok düşük. Gün içinde yapmanız gereken işleri erteleyebilirsiniz. Üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik olabilir. Arkadaş çevrenizde aslında çok seviliyorsunuz. Fakat son günlerde arkadaşlarınızdan da çok koptunuz. Bugün onlarla buluşma fırsatınız olursa, değerlendirin.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:54 Ay-Mars görünümü, duygularımızı ateşli bir şekilde savunmamızı sağlıyor. Çünkü güven içinde olma arzumuz yüksek. Herkes ne kadar deli dolu olduğumuzu düşünse de aslında biz, aşkla kendimizden geçmeye, huzuru hissetmeye, sıcak bir omuzda dinlenmeye ihtiyaç duymaktayız. Bu bizim zayıf noktamız. Bunu keşfedebilecek bir insanla her türlü mücadeleden galip gelebileceğimizi biliyoruz. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli olmayabiliriz. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşum etkisinde rahatlamak, huzur bulmak, ferahlamak mümkündür. Nerede olursak olalım, tartışmalardan kaçınırız. Yaklaşım tarzımız ılımlıdır. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilerisi adına düşünmek, şu andaki şartların zorluğu veya yoğunluğu nedeniyle dürtüsel kararlar vermemek lazım. Saat 21:33 Ay-Pluto görünümü, aile, ev ve ihtiyaçlarınızı karşılama yönünde etkili olup mali açıdan güçlenmek arzunuzu vurguluyor. Aza kanaat etmek veya elinizdeki miktara göre hareket etmek işinize pek gelmez. Her ne olursa olsun aklınıza koyduğunuzu yapmak istersiniz. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün, Ay'ın bulunduğu konum, inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor v güçlü sezgilerinizi yaşamla pekiştirerek, olayların üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Planlarınızı yaşama geçirme konusunda oldukça verimli bir performans sergiliyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı özgüvenli olmanız hata olasılığınızı arttırıyor. Planlarınızı paylaşmanız durumunda zayıf pozisyona düşebilirsiniz. Sizi oyun dışı bırakmak veya uzlaşmak zorunda bırakmak isteyen kişiler olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde veya yolculuklar sırasında engeller veya problemler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutmalısınız. Yaşanan olaylarda farkındalığınız artabilir. Bazı işleri tamamlamanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ ilgilendirmeyen konulara pek karışmamaya özen gösterin bugün. Araba almak veya değiştirmek isteyen Yaylar acele etmeyin.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak İşlerinizin çoğunu bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamamayı tercih edeceksiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir. Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>