Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. Bugün sevgilinizden hoş bir hediye alacaksanız. Sevgilinizin size olan aşırı ilgisi sizi zaman zaman şımartsa da siz de onu çok seviyorsunuz. Her fırsatta bunu göstermek için elinizden geleni yapıyorsunuz. İlişkinizi sizi kıskananlardan uzak tutmaya çalışmalısınız.

Bugün işinizle ilgili bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahat size bazı kazançların yanında özel hayatınızla ilgili sorunlar da getirebilir, sevinmek için o kadar acele etmeyin.

Parasal durumunuzda bir iyileşme söz konusu. Artık daha tutumlu davranıyorsunuz. Bugünde bu davranışlarınızı devam ettirecek ve akıllı harcamalar yapacaksınız. Şans oyunlarında talihinizin açık olacağı bir döneme giriyorsunuz. Şansınızı denemenizde fayda var.

Sevilen bir kişisiniz. Dostlarınız sizi daha sık görmek istiyorlar, size anlatacakları bir dolu şey var. En iyisi dostluklarınız pekiştirerek, gönül işlerinden üstün tutmanız. Geçici heveslerle sağlam ilişkinizi tehlikeye atmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak sizi epey rahatlatıyor. Bugün kendinize zaman ayırmak için fırsat bulacaksınız. Yoğun temponuz yüzünden kafanız çok karışıktı. Ama nihayet işler yoluna giriyor. Hayatınızda olumlu değişimler yaşanacak. Güzel günler sizi bekliyor. Huzurlu zamanlar yakında. Artık derin nefes alabilir, güne heyecanla başlayabilirsiniz. Müthiş bir enerji sizi sardıkça saracak.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bugün sırlarımızı gayet iyi korumaktan yanayız. Fazla iyi niyetli davranıp bizi üzmelerine izin vermeyiz. Eğer canımızı sıkan bir şey varsa bunu kendi içimizde halletmekten yana oluruz. Yaşadığımız bir takım sıkıntılar yüzünden her şeyi kafamıza takabiliriz. Bu durum, uykusuzluğa, gerilime, pireyi deve yapmamıza sebep olabilir. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, bazen iyi niyetli hareket etmenin işaretçisi olduğu gibi, tam tersine öfkemize yenilmenin de göstergesi olabilir. Derin bir nefes çekip, olan bitene bakmak lazım. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz.Küçük seyahat planları yapacaksınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor. Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Yaylar keyifli haberler alacaksınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda yeni ilişkiler geliştirebileceğiniz, geleceğe dair pozitif bir bakış açısı oluşturabilecek etkiler sözkonusu iken, akşam saatlerinde eşiniz, dostlarınız veya partnerinizle olumlu görüşmeler yapabilir, birbirinize destek olabilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>