Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok kavga ediyorsunuz fakat bu sayede sevginizi ölçebiliyorsunuz. Fakat bazen kavgaların ölçüsünü kaçırabiliyorsunuz ve hem kendinizi hem de sevgilinizi çok yıpratıyorsunuz.

Bugün dışsal ilişkiler konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Bazı projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz.

Bugünlerde para biriktirmeniz gerekebilir çünkü önümüzdeki günlerde parasal kaynaklarınızın önemli bir kısmı kesilecek.

Bugünlerde hayatınızda bir değişiklik yapma düşüncesindesiniz fakat dikkat etmezseniz geleceğiniz ile ilgili sorunlar çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bugün, yakın çevrenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Onlarla birlikte iken geçmişin sorunlarını deşmek yerine daha güzel şeylerden bahsederek iyi bir gün geçirebilirsiniz. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüzün ilk etkili görünümü,  saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlığıdır. Gerek uzun dönemli amaçlarımız, hedeflerimizle ilgili kurulacak ilişki ve bağlantıları işaret ediyor hem de aşk hayatımızla ilgili konularda hızlanma ve aktifliğimizin göstergesi. Demek oluyor ki, biz ilişkilere açığız. Ancak yenilikçi olmalı, baskın tarzda yaşanmamalı, yaşamın güzellikleri birlikte paylaşılmalı diye düşüneceğiz. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümünde, göze batan yanlışlık veya olumsuzluklara tepki göstermekte gecikmezsiniz. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumludur. Hem ilerisi adına yeni kararlar verebilmenizde hem de geçmiş bir takım mevzuları tekrar gözden geçirmenizde yarar sağlar. Siz sosyal hayatınıza mutlaka önem veriniz. İnsanlarla temasta olunuz. Karşınıza çıkabilecek teklifler, insanlar veya fırsatlar daha fazla insanla tanışmanızı sağlayabilir. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizden emin olmanız gerekiyor. İnsanlarla ilişkileriniz önem taşıdığı kadar işlerinizi ortaya koyma biçiminizde önemli. Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılar bugün sizi teğet geçecek. Bir sıkıntı yaşarsanız bu başkalarının sıkıntılarına üzülmek olacak.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizin öğretici ve bilgilendirici taraflarınızı insanlara daha rahat göstereceğiniz, ihtiyacı olan insanlara fikirlerinizle katkıda bulunabileceğiniz, aile büyükleri ve sizde yaşça büyük insanların yardımını görebileceğiniz keyifli bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ruhsal tatmin daha önemli hale gelecektir.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>