Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi tekrardan heyecanlandırmaya başladı ve ilişkinizdeki gergin günler artık geride kaldı.

Çevrenizdekiarkadaşlarınızın sizin kadar aktif olmamaları zihinsel açıdan sizi çok yoruyor. İşinizde size yardımcı olacak birarkadaşı arıyorsunuz.

İşbirliği yapacağınız insanları daha dikkatli seçmelisiniz. Bugünlerde harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Ödemelerinizi aklınızdan çıkarmayın.

Bugün duygularınız düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyebilir. Bunun sonuçları sizin için olumlu olmayabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne oldukça aktif bir başlangıç yapacaksınız ve zihinsel olarak oldukça sağlıklı olarak konuları düşünebileceksiniz. Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğiliminde olacaksınız .

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız, saat 06:04 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi geçişiyle başlıyor. Karar vermeden önce ayrıntıları gözden geçirmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız ve olayları iki yönlü düşünmeniz faydalıdır. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik çerçeve içinde hareket etmeniz halinde, çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmadan onu yargılamayınız. Başkalarıyla anlaşmak için tarafsız olunmalıdır. Saat 07:14 itibariyle 6.kez gerçekleşecek Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, hayatı özgür biçimde yaşama arzunuzu yükseltiyor. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında, kurallarla çevrili bir hayattan zevk almaz. Bir anda çocuk sahibi olabilir veya çocuklarıyla alakalı sorunlarla uğraşabilir. Eğer bekarsa, sık sık ilişki yaşayabilir. Çeşitli hobiler edinebilir veya kısa yoldan servete kavuşmak için riskli işlere girişebilir. Ancak bütün bu deneyimler hayatı anlamasında ve idrak edebilmesinde gayet önemlidir. Bazılarınız aniden aşık olabilir ve evlenebilir. Kimileri uzun bir beraberliği bitirebilir. Pluto Oğlak burcunda, maddi ve manevi kazanımlarınız anlamında yaşanması muhtemel değişim ve dönüşümlerin işaretçisidir. Eğer parayı güç sahibi olmanızda bir amaç olarak gören yapıdaysanız, yaşanması muhtemel olaylarla kaybetmeyi öğrenebilirsiniz. O nedenle lütfen öyle fazla hırslı davranmayınız. Bu enerji sizin parayı bakış açınızı değişime uğratır. Eliniz açıksa, tutumlu olmayı öğrenirsiniz. Yeni kazanç alanları keşfetmenizi sağlar. Bugüne dek hiç denemediğiniz bir alanda para kazanabilirsiniz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreten bu görünüm, sürekli olarak para ve iktidar peşinde koşmanın sizi yorabileceğini işaret eder. Kısmetinize razı olmayı, parayı aracı kılıp başkaları üzerinde baskı kurmamayı öğrenirsiniz. Sonunda şöyle düşünebilirsiniz. Kaybetmek de kazanmak da doğaldır. Bir kapı kapanırsa mutlaka önümde yeni bir kapı açabilir. Endişeli ve aşırı hırslı davranmamalı, tedbirli olmayı bilmeliyim. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm, sosyal ilişkilerde nezaketin, uyumluluğun önemini vurguluyor. Eğer kazançlı çıkmak istiyorsak, birilerini idare etmek zorundayız. Mali konularda ise yine dikkatli olmamızda yarar var. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü sizi destekleyicidir. Hem ilişki meselelerinde güzel gelişmeler yaşanır hem de amacınıza uygun kararlar vermenizde yardımcıdır. Ancak fazla para harcatabilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir. Net olmalı, istikrarlı şekilde ilerlemeli ve diğerlerinin işlerinize karışmasına izin vermemelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Baskı duygusu yaratan durumlar ile nasıl başa çıkacağınızı planlamalısınız. Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın desteğini alabilir, sorunları halledebilirsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde spiritüel konularla ilgilenmek, meditatif ortamlarda bulunmak, enerji çalışmalarına katılmak için ideal bir enerji sözkonusu. Finansal konularda ortak gelirler ve başkalarından gelen paralar konusunda şanslı olduğunuz bugün, arkadaş çevreniz ve özel yaşamınızda daha sabırlı ve alınganlık yapmadan yaklaşmaya özen göstermelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 26" R
Ay
Koç
08° 02' 10"
Merkür
Koç
19° 43' 53"
Venüs
Boğa
07° 18' 18"
Mars
Koç
03° 39' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 19"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 38"
Lilith
Başak
23° 54' 19"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>