Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bazı dalgalanmalar yaşayacaksınız. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve sevgilinizle bazı sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolü elinizden bırakmamaya ve soğukkanlı davranmaya çalışın.

İş yaşamınızda bazı gerginliklerden kurtulmak isteyeceğiniz ve işinize yoğunlaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bir arkadaşınız size bugün bu konuda destek olacak.

Parasal durumunuza dikkat etmenize rağmen son günlerde bazı gereksiz harcamalarda bulundunuz ve maddi konularda dengeyi kaybettiniz. Parasal konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız.

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar yaşamanız mümkün. Bunlar büyük ölçüde parasal konularla ilgili olacaktır. Onlardan bir süre uzak durmayı denemek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sıkıntılı ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Bugün sadece sinsilik olsun diye konuşan birisi canınızın sıkılmasına neden olabilir. Yakın bir dönemde dinlenip, enerji depolayacaksınız. Ailenizle ilgili güçlükleri bilgili kişilere danışmalısınız. Bir arkadaşınızdan sizi şaşırtan bir haber alacaksınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında Çarşamba gününe uyanıyoruz. Bu etrafımızdaki dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir enerjidir. Yeni bir buluşma, arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygundur. Bir konu hakkında konuşmak, başkalarının fikrini almak için yararlı olan bu enerji, hareketlilik, hoşluklar getiriyor. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi ve manevi anlamda kendinizi garanti altına alma arzunuzu işaret eder. Çünkü para ve onun sağlayacağı güç önemlidir. Ancak kesinkes her kapıyı açar diye konuşmak eksik olacağı gibi gerekli olmadığını söylemek de bir o kadar yanlıştır. Merkür beden-zihin ve ruh arasındaki duyuları bir uydu anteni vazifesi  görerek algılamamızı sağlayan- astrolojik simgedir. Oğlak burcunda ilerlediğinde, zihnimiz otomatik olarak disiplin altına girer. Her durumu ciddi, kararlı, bazen çok yavaş, kimi zaman hırslı şekilde ele alabilir, düşünebiliriz. Öyle ütopik hayaller kurmayız. Ama kendimizi sağlama almak isteriz. Bu sağlama alma işi, karşımıza çıkabilecek fırsatları değerlendirirken oldukça işimize yarayabilir. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak aceleyle kararlar vermekten kaçınınız. Saat 16:51 Ay-Akrep burcu geçişi, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi sağlıklı hissetmek için her insan gibi huzur ve güvenliğinize verdiğiniz önem yükselir. Sorun yaratan konular varsa ister istemez düşünülmeyi gerektirebilir. Bazı meselelerde iyi niyetli düşünmenin ne kadar yanlış olduğunu görerek, tedbirli olursunuz. Canınızı yakan, sizi rahatsız eden insanları içinizden affetmek gelmez. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüzde tamamen yeni bir sayfa açılmak üzere. Yakın dönemde yaşadığınız olaylar size bu konularda ipuçları verebilir. Eğer, ilerlemek ve belli konularda güç kazanmak istiyorsanız bazı konuları zorlamayı bırakmalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ummadığınız anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda mesafe kazanacağınız gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle aile büyüklerinizle ilişkileriniz, kariyerinizle ilgili planlamalarınız, kendinizi insanlara tanıtma şekliniz ve özel hayatınızdaki karar verme aşamalarına durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Sizin için önemli olan konuları enerjisi rahat olan bir sonraki günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>