Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla hiçbir şeyi düzeltemeyeceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Bugünlerde harcama yapacak durumda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükecek. Ama hepsinin karşılığını umduğunuz şekilde alacaksınız.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek. Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 19 Ekim saat 22:12 terazi burcunda doğacak Yeniay, sosyal çevremizde bizi ilgi odağı yapıyor. Yenilikleri, değişimi, sürpriz aşkları, yeni arkadaşlıkları, projeleri, güzellik ve estetik olgularıyla süsleyerek bizi canlandırıyor, mutlu ediyor. Bağlantılar, kurulan ilişkiler, girilen ortamlarda karşı cins üzerinde etkinliğimiz bir hayli yükseliyor. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerine bir bakalım. Ne gibi gelişmeler yaşanabilir gözden geçirelim. Bu Yeniay, sosyal çevremizle bağımızı güçlendiricidir. Kurulan dostlukların temelinde nezaket ve uyumluluk vardır. Güzellik, bakım, estetik gibi kişinin kendini iyi hissetmesini sağlayacak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hatta bundan para kazanabilirsiniz. Sosyal medya, halkla ilişkiler, yöneticilik, iletişim, insanların ilgisini çekebilecek konular sizin için kazandırıcı olabilir. Bu yönde bir karar verebilirsiniz. Bu Yeniay, hedef belirlemenin, hedefinize varmanın, insanları etkilemenin göstergesidir. Kişisel farklılığınızla göz doldurursunuz. İnsanlar sizin söylediklerinizi dikkatle dinlerler. Aşkta şanslı bir dönem. Bir yerde, bir aktivitede karşınıza çıkabilecek kişinin göstergesidir. Sevgiliniz varsa onunla birlikte güzel bir zaman geçirmenizi sağlayıcıdır. Aşka açık olmanızı, hayatı farklı açıdan görmenizi, gelişim, seyahat, iletişim gibi yollarla canlanmanızı destekleyicidir. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. Bunlar hem kalitelidir hem de enerjinizi güçlendiricidir. Bu Yeniayda verilen kararların özünde, sıradanlıktan uzaklaşarak heyecan verici olana yönelme dürtüsü gayet belirgindir. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz başlamış olabilirsin. Görüşmelerini ertelemekten vazgeçersen sana daha çok faydası olacak.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinden gelen sesin öne çıkardığı değerleri koru. Hayatta bir şeyleri korumak için ayakta kalmazsan her şey seni düşürür.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizle daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Birkaç konuyla birlikte ilgilenebilirsiniz. Kişisel konularda ani değişiklikler içinde olabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ay yepyeni arkadaşlıkları, dostlukları beraberinde getirirken, arkadaşlarınıza bakış açınızı kökünden değiştirebilir. Buna ani, beklenmedik bir tartışma, fikir ayrılığı ve kopukluk da sebep olabilir. Yeni ayın duygusallığını göz ardı etmemelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle sosyal hayattaki ilişkilerinizi ön plana çıkar. Kokteyllere ya da organizasyonlara katılmak için harika bir gün. Dernek faaliyetleriniz için toplantılar yapabilir. Gönüllü kuruluşlar yararına gelir toplayabilirsiniz. Zihninizi uzun zamandan beri meşgul eden bir arkadaşlık bugün aşka dönüşebilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>