Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk sizin için şu günlerde bir karabasan. Ama unutmalı, kendinizi buna zorlamalısınız. Ayrıca, her gidişe ihanet diyenlerden olmamalısınız. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşmelisiniz.

Geleceğiniz gündoğumu gibi görünüyor. Şu sıralar yaşadığınız akşam karanlığına aldırmayın. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmayacak.

Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor. Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor.

Derdinizi paylaşmak isteyen biri var. Elinizi ona uzatmanızda en azından bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bu kadar boşlamamalısınız. Hayatta kaybeden tek siz değilsiniz. Üstelik kaybettiğiniz de yerine konamaz bir şey değil. Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken de, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

13 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 06:02 Merkür-Satürn görünümü, birbaşvurusu veya bir konuyla alakalı görüşmenin işaretçisidir. Güzel görünmek, beğenilmek, ilgi görmek hoşunuza gider. Yarım kalan işlerinizi hızlıca bitirirsiniz. Bugün atılacak adımlar, başarılı sonuçlanır. Ailenizle ilişkiniz, bağınız güçlenir. Adil davranışlar karşılıksız kalmaz. Bir meseleyi çözmek için aracı olursunuz. Dostlarınız halinizi hatırınızı sorar. Bir davet veya etkinliğe katılırsınız. Saat 09:41 itibariyle Ay-Aslan burcunda geçişini sürdürecek. Başkalarına güzel görünmek, beğenilmek böyle bir enerji altında çok kolaydır. Kendimizi önemli biri olarak görürüz ve başkalarının da bunu kabul etmesini bekleriz. Nitekim, ışığınızla, tavırlarınızla zaten dikkatleri üzerinize kolaylıkla çekersiniz. Hakkımızda konuşan bazı insanlar olursa gerekli cevabı verirsiniz. Fikirlerinizi cesaretle savunabilirsiniz. Hoş bir arkadaşlık teklifiyle karşılaştığınızda gururunuzu okşanır. Günü gayet aktif, eğlenceli geçirebilirsiniz. Saat 10:43 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz incelikleri, anlayışı insanlardan görmekte zorlanmaya neden olur. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

13 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığın insanların eleştirdiğin tutumlarına artık sert bir tepki gösterebilirsin. Ancak sakin olmanda fayda var.

13 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyice tanımadan hiçbir insana asla bağlanmayın; acı çeken hep siz olursunuz.

13 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Öngöremediğiniz konularda değişiklikler yaşanabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar olabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

13 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni keşif ve maceralara açılmak isteyebilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir. Kişisel gelişim konularına ilgi ve merak duyabilirsiniz.

13 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda konuşulan planları uygun zeminde halletmek için uygun bir gün olabilir. Kafanızdaki fikirleri etkili bir biçimde hayata geçirmek isteyeceksiniz.

13 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizi ruhsal konularla ilgilenmeye itebilir. Okült bilgiler, metafizik konularla ilgili ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecektir. Ortaklarınızla yarattığınız projelerin ederini konuşmak bu bilgileri güncellemek için en doğru zamandır. Diğer yandan annenizin ruhsal sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekebilir.

13 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 42" R
Ay
Kova
00° 13' 31"
Merkür
Koç
17° 02' 07"
Venüs
Boğa
01° 26' 52"
Mars
Koç
00° 00' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 31"
Satürn
Balık
16° 36' 27"
Uranüs
Boğa
22° 22' 05"
Neptün
Balık
28° 55' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 46"
Lilith
Başak
23° 22' 41"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>