Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi onunhayatından kıskanıyorsunuz. Bunu itiraf edemeyeceğinizi de biliyorsunuz. Kendi kendinize yaşadığınız bu sorun sizi agresif yapıyor.

Bıkmış görünüyorsunuz. İnsanın üzerineyıkan mesai arkadaşları, yetkin olmayan yetkililer, yorucutemposu, yetersiz kazanç.. Bunların hepsi sizi hayatınızdan bıktırmış gibi görünüyor.

Parayla bugünlerde ciddi sorunlar yaşıyorsunuz. Birtakım hayalleriniz için ona herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Gelecekte, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

İşyerinizde birisiyle dişe diş bir mücadele içindesiniz. Ona kolay lokma olmadığınızı anlatmak istiyorsunuz. Ama bu kadar gerilmenize hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle birlikte ilginç bir işin peşindesiniz. Bu işte şansa çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Çok şanslı biri olmadığınıza inanıyorsunuz, bu umudunuzu kırıyor. Daha renkli bir hayat istiyorsunuz. Ama bunun için paranın hiç de gerekli olmadığı yolundaki inancınız, artık mazide kalmış gibi görünüyor. Bu nedenle, şimdiki yaşamınızla barış halinde olma yolunu seçmiş görünüyorsunuz.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım, haberleşme, yakın çevrenizle alakalı konularda tedbirli olalım. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. Sizler son yıllarda, hedefinize ulaşmak için mücadele vermektesiniz. İsteklerim şunlar ve bunları elde etmek için bir takım kişilerle bağlantı kurmalıyım, gerekirse alttan almalıyım demektesiniz. Bahsi geçen karşıtlık, yine işbirliğinde bulunmanız için sizi zorlayacak. Mümkün müdür, insanın hayallerini gerçekleştirmek için bunca savaştan yorgun düşmemesi. Tabii ki zordur. Ancak şimdi yaşam ona, -Kimseye uymak zorunda değilsin, bildiğin yoldan gitmelisin bağımsız ol ve kır zincirlerini, hayatın tadını çıkar diyerek ikazda bulunmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, tabii ki geldiğiniz noktayı, hedefinizi, ilişkinizi ve yaşamınızı tekrar ele almak gerekiyor. Saat 14:20 itibariyle Ay-Başak burcunda etkili olacak ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek. İş ortamında planlama dışı oluşabilecek durumlara karşı tedbirli olmamızda yarar görüyorum. Saat 15:28 itibariyle Mars-Chiron karşıt görünümünde, bir yandanhayatımız ile ilgili mevzularda titizleniyoruz. Diğer yandan elimizi kolumuzu bağlayan durumlar bizi sıkıştırıyor. Hak ettiğimizi düşündüğümüz ancak almakta zorlandığımız öyle çok şey var ki. Bazen hayata katılmak dahi istemiyoruz. Çünkü elimizden gelmeyen durumlar nedeniyle pek tadımız tuzumuz yok gibi. Oysaki kendimize lütfen iyi davranalım. Hemhem iç dünyamızla ilgili konularda krizlerin üstesinden gelmek istiyorsak özgüvenimizi ayakta tutalım. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geçmişe yönelik yarım kalan meseleleri ya da yaşadığın pişmanlıkları onarabilmek adına karşına fırsatlar çıkabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve hassas olabileceğiniz bir gün. Yakın çevre destekleri bugün sizleri çok iyi hissettirecektir.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklarla ilgili konular ve yolculuklar gündeme gelebilir. Ancak ilişkilerinize de özen göstermelisiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal ilişkilerden yana destek göreceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönemde aşk arkadaşlıklardan, bir dostluğunuz özel bir ilişkiye dönüşebilir doğabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde duygusal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı, en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

7 Kasım'a kadar Terazi burcuna geçen Venüs, sizi bir sosyal kelebek haline getirecek. Bu dönemde arkadaşlarınızın aracılığıyla yeni işler alabilir, bu alanda büyük bir başarı sergilersiniz. Ayrıca sosyal hayattan birisi sizi duygusal anlamada etkilemeyi başarır. Arkadaşlıktan doğan aşklar ruhunuzu besler. Gezmek, eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak ve elegan mekanlarda vakit geçirmek için bundan daha iyi bir fırsat yakalayamazsınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>