Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu kadar çabuk erozyona uğrayacağını hiç tahmin etmiyordunuz. Bahçeli, pembe boyalı düşsel evinizin temelini bile kazamayacağınız şimdiden belli oluyor.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bunun, şu günlerde size çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bu kaçış nereye kadar, bunu da bilmiyorsunuz.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Pişmanlıklar ertelenemiyor, vaktinde yaşanması gerekiyor, bunu görüyorsunuz. Bugünlerde ruhsal sağlığınızın bozulmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir yaşamın içine giriyorsunuz. Yenilikler teker teker gelirken, düşlerdeki cazibelerini taşımadıklarını görüyorsunuz. Eskidi deyip kenara koyduklarınız ise gittikçe değer kazanıyor. Ama artık gemileri yaktınız, geriye dönemezsiniz. Önümüzdeki günlerde sizi belli ki, bazı hayal kırıklıkları bekliyor. Belki de dünkü mutsuzluğunuzu yarınlarda arayacaksınız.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:32 Ay-Neptün karşıtlığında yeni haftaya uyanıyoruz. Yaşadığımız ortamı, çalıştığımız çevreyi, insanları ve durumları oldukları haliyle kabullenmek istemiyoruz. İçimizdeki ses, -Yerin burası olmamalı diyor. Farklı bir şeyler yapabilmek için yaratıcı düşünmeye çalışıyoruz. Bir yandan alışkanlıklar, diğer yandan layık olduğumuzu düşündüğümüz bir hayat. Bunların hiç biri işimize gelmiyor. Kuralcı biri değiliz, öyle çok romantik de sayılmayız. Sadece istediğimiz değişim. Gerçekten gönlümüze sinen bir yaşamın düşlerini kuruyoruz. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, her durumu ciddiyetle gözden geçirmemiz ve yarınlarımızı garanti altına almamız yönünde destekleyicidir. Bize kuvvet verir ve umutlarımızı yükseltir. Yaşça büyük kişilerden yardım görürüz. Projemizi, fikirlerimizi onaylayan kişilerle karşılaşırız. Bir işi en başarılı şekilde halledebilecek gücümüz artar. Saat 20:44 Ay-Pluto olumlu görünümü,hayatı ve maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sizi sabırlı olmaya çağırıyor. Çünkü bu sabır hem sizi yanlıştan koruyucu hem de gereksiz endişeler yüzünden kaybetmenizin önüne geçicidir. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlılığınla dikkatleri üzerine çekebileceğin bir gündesin. Geçmişte kalmış bir ilişki bugün gündemini oluşturabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer rekabetlerine gereksiz bir şekilde girmemelisiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarı olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylardan etkilenmeniz mümkün. Ancak, huzursuzluğunuz geçici. Kendinizi çabuk toparlayacak ve dikkatinizi yapmakta olduğunuz işlerinize yönelteceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için sorunları aşabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararlı, sorumlu ve disiplinli davranmak gelecekle ilgili umutlarınızın da sağlam olmasını sağlayabilir. Bugün hedeflerinize, planlarınıza daha odaklı olabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. İşlerinize keyifle yaklaşacaksınız. Bu durum sizi girişimlerinizde bir adım öne çıkarabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatla haşır neşir olun sakın bugünü evde geçirmeyin. Çocuğunuzla bir spor aktivitesine katılmak için harika bir gün. Onun taleplerine göre pazarınızı değerlendirmek size iyi gelecektir. Birlikte alışverişe çıkabilir. Oradan da bir maç izlemeye gidebilirsiniz. Hayatta bazen adrenalini dozunda deneyimlemek de iyidir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>