Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar bugün de devam edecek. Sevdiğiniz insanın davranışlarından hiç memnun değilsiniz. İlişkinizi bitirmek istiyorsunuz fakat bu konuda onunla konuşmak için uygun fırsatı bir türlü bulamıyorsunuz.

İşinizde iletişim ile ilgili problemler dolayısıyla bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Amirleriniz ya daarkadaşlarınızda aranızda tartışma çıkabilir. Zor ve sorunlu birgünü sizi bekliyor.

Maddi olarak hiçbir probleminiz yok. Ailenizin yardımı sizin tutumluğunuz sayesinde kenarda birikmiş bir hayli paranız var. Bunun rahatlığını yaşayacağınız bugün, para konuları kafanızı hiç meşgul etmeyecek.

Bazen çevrenizde olup bitenleri çok fazla kafanıza takıyor, herkesten sizin kadar düşünceli olmalarını bekliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile fertlerinizden birinin sağlık durumuyla ilgili gelişmeler sizi bir hayli üzecek. Gün boyunca durgun ve sessiz olacaksınız. Gün içinde sık sık düşüncelere dalabilir, dikkat dalgınlığı yaşayabiliriz. Kendinizi mutsuz hissedeceğiniz bugün, en büyük desteğiniz aile büyükleriniz ve yakın arkadaşlarınız olacak.

19 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:44 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Perşembe  gününe uyanıyoruz. Rahatlamak, huzur bulmak, ruhsal anlamda ferahlamak bu enerji sayesinde mümkündür. Nerede olursak olalım, tartışmalardan kaçınırız. Yaklaşım tarzımızda, ılımlılık bir hayli etkilidir. Dış dünyada çirkinlikler, olumsuzluklar canımızı sıkarken, bu enerjinin desteğiyle bir parça nefes alabiliriz. Saat 03:28 Ay-Merkür kavuşumu, bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. İlişki-hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konuların tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Saat 13:18 Ay-Pluto görünümü zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyici olan bu görünüm,  engelleri kolayca  aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,  

19 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. . Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli adımlar atmadan, belli girişimlerde bulunmadan veya belli tepkiler vermeden önce sonuçlarını çok iyi hesaplamanız, negatif tepkileri görmezden gelmemeniz ve havadaki gerilimi doğru okumanız gerekiyor. Aksi takdirde sonlanmalar veya sonuçlanmalar hızlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Engeller, ifade zorlukları, yanlış anlaşılmalar, stresli koşullar, baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Olumsuzluklardan kaçınmak için risk almaktan, ani tepkilerden, riskli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Ancak, Ay'ın Pluton ve Merkür'le olumlu açıları çevremizdeki kişilerle etkin iletişim kurmamızı kolaylaştırabilir, akıcı bir gün geçirmemize ve güçlü konumdaki kişilerden yardım veya destek görmemize olanak tanıyabilir. Akşam saatlerinde, kendimizden çok başkalarını düşünüp, fedakarlık yapma arzumuzun arttığını gözlemleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz yaşamınızda. Ama buna rağmen gereken çabayı sarf etmiyorsunuz. Tembelliğini bir tarafa bırakın artık.

19 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyalarınızın ve hayatın içindeki anlamlı işaretlerin daha yoğun olabileceği bugün, sezgileriniz yükselirken, kendinize dinlenme aralıkları oluşturmanız, günün içine dua, meditasyon, enerji çalışmaları gibi rahatlatıcı ve dinlendirici aktiviteler katmanız faydalı olacaktır. Ruhsal olarak ılımlı, sakin ve dengeli bir günde bulunmaktasınız. İlişkilerinizde artan hoşgörü ile mutluluğu daha fazla hissedebilirsiniz

19 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yönünüzün ağırlık kazanması muhtemeldir. Çevrenizle yoğun bir iletişim ve etkileşim içine girebilirsiniz. İçinizden, kendinizi kalabalık insan gruplarının içine atmak gelebilir ve gerçekten de insanların arasında rahat edebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>