Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz. Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz.

Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz.

Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz ve yatırım gözüyle baktığınız büyük hedefleriniz var. Mantıklı da olmanız gerekiyor.

Karamsar olma fobinizi yok etmek için, iyimserliğinizin sınırlarını bu kadar zorlamanız gerekmiyor. Bugünlerde iyimserliğinizi biraz törpüleyip azaltırsanız, bazı gelişmeleri çıkarınıza yönlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızla ilgili, sevdikleriniz ve sevdiğiniz konularla ilgili heves ve beklentilerinizin yüksek olduğu ve bunların gerçeklerle çakışabileceği bir günde olabilirsiniz. Aşırı iyimserliğin ve pozitif yaklaşımın olumsuz sonuçlar doğurabileceğini unutmamalısınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, doğru kararlar vermenin, geleceğe dönük olumlu gelişmelerin, farklı bir şeylerin hayatınızda belirmesinin işaretçisidir. Hiç beklemediğiniz anda, yaşam size bir güzellik sunabilir. Bugüne dek yaptığınız iyilik ve olumlu davranışlar size şans olarak geri dönebilir. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü dinlenmek, rahatlamak, ruhsal anlamda kendimizle barışık olma arzumuzu işaret ediyor. Ailevi hayatımızdan çalışma düzenimize kadar her alanda huzur bulmak isteriz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, aşk hayatımızı güzelleştirici ve olumlu yönde destekleyicidir. Ayrıca dostlukların pekişmesini sağlar. Çocuklarımızla keyifli paylaşımların da göstergesidir. Yeni biriyle tanışmak veya devam eden ilişkimizde anlaşmak kolaylaşır. Sevgiyi, hayatın güzelliklerini, sanatsal ve aktiviteleri bu görünüm sayesinde daha fazla önemseriz. Karşı cins üzerinde etkili oluruz. Değerlerimizi önemseriz. Moralimiz yükselir ve sorunları farklı bir bakış açısıyla ele alarak rahatlarız. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, eğitim veya ticari konularda yeteneğimize uygun tercihte bulunmanın önemini vurguluyor. Yolumuz zorlu, mücadelemiz yüksek olabilir. Ancak sıradan ve kazandırıcı olmayan bir alanda vakit kaybetmek istemiyorsanız engellerin bizi yıldırmasına izin vermemeliyiz. Ancak böyle büyür ve gelişiriz. Dışarıya bakınız, dünyayı izleyiniz ve kendinizi geliştiriniz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde mesai yapmak zorunda kalabilir, yoğunluğundan şikayetçi olabilirsin. Sevgilinle yaptığın planı iptal edebilirsin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza özen göstermeniz gerekmekte. Aile ve kariyeriniz ile ilgili konularda denge bulmanız gereken bir gün.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konular sizi duygusal olarak zorlayabilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızla başaramayacağınız konu yok. Yine de bugünlerde hislerinize fazla güvenmeyin. Olaylara mantığınızla yaklaşın. Gereksiz duygusallığa kapılmayın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün âşık olduğunuz kişiyle, size keyif veren yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlar sizi çok mutlu edebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün âşık olduğunuz kişiyle, size keyif veren yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlar sizi çok mutlu edebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir. Bedenen ve ruhen iç dünyanızda sevgisiz hissedebilirsiniz. Ebeveyninizden ve yaşlı akrabalarınızdan da aynı tutumları görebilirsiniz. Ekstrem spor dalları, sıra dışı hobiler, beklenmedik bir aşk ve belki çocuk sahibi olmanızla ilgili ani bir haber sayesinde hayatınızın odağı sorumlu ve istikrarlı bir yöne kayabilir. Bu etki 10 gün boyunca etkili olacaktır.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 19" R
Ay
Balık
29° 41' 26"
Merkür
Koç
19° 19' 51"
Venüs
Boğa
06° 36' 13"
Mars
Koç
03° 13' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 18"
Satürn
Balık
16° 57' 54"
Uranüs
Boğa
22° 36' 30"
Neptün
Balık
29° 02' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 46"
Lilith
Başak
23° 50' 32"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>