Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz. Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz.

Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz.

Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz ve yatırım gözüyle baktığınız büyük hedefleriniz var. Mantıklı da olmanız gerekiyor.

Karamsar olma fobinizi yok etmek için, iyimserliğinizin sınırlarını bu kadar zorlamanız gerekmiyor. Bugünlerde iyimserliğinizi biraz törpüleyip azaltırsanız, bazı gelişmeleri çıkarınıza yönlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mücadele, çaba, gayret gerektirenve para konularında uzun vadeli görüşmeler, planlar yapmak ya da otorite konumunda kişilerle temas kurmak açısından güzel bir gün olabilir. Kendinizi az, öz ve net şekilde ifade edebilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 19 Mayıs saat:16:10-14 Haziran saat:00:54 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almak istersiniz. Geleceğiniz adına yatırımda bulunabilirsiniz. Eğer ayrılma durumda olan bir kişiyseniz nafaka sorunlarınız için karşılıklı görüşmeler veya hukuki konular gündeme gelebilir. Eş veya sevgililer bu süreçte koruyucu ve sahiplenici tarzda birbirlerine davranışta bulunurken aralarında güçlü ve tutkulu bir cinsellik yaşanabilir. İster özel ilişkimizde istersekortaklarımızla olan her türlü alışverişimizde güven duymak isteriz. Maddi ve manevi değerlerimizi başkalarıyla paylaşabilmemiz için, karşımızdaki kişinin samimiyetinden emin olmak isteriz. Bir ilişki soru işaretleri uyandırıyorsa bunu bilmekten yanayızdır. Birortaklığında güvensizlik varsa devam etmekte zorlanırız. İçgüdüsel olarak hassasızdır ve zor duruma düşmekten çekiniriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski sevgilinle ilgili duyacaklarından dolayı üzülebilirsin. Akşamüzeri ailenle ilgilenebilir, keyifli saatler geçirebilirsin.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklentilerinizin dışında gelişen olaylar canınızı sıkabilir. Özellikle planladığınız şeylerin yolunda gitmemesi sizi ertelenmişlik duygusu ile baş başa bırakabilir. Ancak önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız fırsatlar bu kadar beklemenize değecek sürprizler getirmekte.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular ve paylaşımlar gündeme daha çok gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi güvende hissetmek önemli.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjisi temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili çalışmalarınızın takdir edildiği rakiplerinizi arkanızda bıraktığınız güçlü enerjiler sizlerle birlikte. Artantemposuna ayak uydurmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. İş birlikleri işinizi kolaylaştıracaktır. Evli ve yetişkin çocukları olan Yaylarhayatınızda yaşanabilecek düşmanca bir davranışa karşı çocuklarınızın yanınızda yer aldığını görmek sizleri bir hayli duygulandırırken aynı zamanda güçlü olduğunuzu da hissetmenizi sağlayacaktır. İşinizle ilgili kısa yolculuklar önemlibağlantıları yapmanızı sağlayabilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. Biraz duyarlı ve alıngan davranmanız mümkün. Ancak, öğleden sonraki saatlerde bu hali üstünüzden atacak ve dostlarınızla birlikte olacaksınız. Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak ve dikkatinizi yükseltmenizi sağlayacak.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde arkadaşlarınıza yardım etmek önem kazanıyor. Tutumlu yönlerinizi devreye sokabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için uygun bir dönemdesiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcunda seyahat edecek olan Venüs, size para, aşk, sevgi, şefkati taşıyacak. Ortak paylaşımlarla ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aileden biriyle ortak olabilirsiniz. Aile şirketinde çalışan biri size maddi manevi destek verebilir. Büyük projelerin meyvelerini toplama zamanı.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>