Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda nedensiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkartamadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Ay ın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz heriçin enerji sağlıyor. Fakat özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vaadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır. Parasal nedenlerden ötürü kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor.

Bugün düşüncelerinizi bir konuya odaklamakta güçlük çekebilirsiniz. Bu arada sabah saatlerinde daha iyimser olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.

2 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:19 Ay-Neptün görünümüyle Salı günümüzü karşılayacağız.  Artık düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, bizi  rahatsız eden konuları dile getirmekten yanayız.  Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Toplumsal ilişkilerde iletişimin önemi, 2 Eylül saat 08:38-28 Eylül saat 01:39 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcu geçişiyle artıyor.  Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda   ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir.  Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu dönemi olumlu buluyorum. Saat 14:11 itibariyle burcunuz üzerinde ilkdördün gerçekleşecek. Bu görünüm, ne olursa olsun hayatımızı değiştirme, yenilikte bulunma, özgür olma arzunuzu baskın hale getirir. Bu baskınlık en ufak bir olay veya terslikte her şeyi bırakıp gitme, yepyeni bir karar alarak hayatınıza devam etme yolunda sizi itekleyicidir. Ancak durup şöyle bir durumu, olasılıkları mutlaka değerlendirmek gerekir. Bugün tüm burçlar olarak biraz sıkılabiliriz. Fakat bu demek değil ki, sonradan pişman olacağımız yollara sapacağız. Lütfen sakin ve bilinçli bir şekilde tekrar düşünelim. Saat 15:10 Ay-Jüpiter görünümü, özgürce hareket etmemizi, düşüncelerimizi ifade etmemizi, aktif bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Bu saat sonrası moralimiz bir hayli yükselir. Finansal ortaklıklar, ödemelerimizle ilgili konular üzerinde de düşünebiliriz. Gönlünüzden geçen dilekler gerçekleşsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.  Can-ı gönülden sevgilerimle,

2 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

2 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlk adım atılmamış olsaydı hiçbir hedef gerçekleşemezdi. Dolayısıyla da, adım adım bile olsa kendinizi motive edip işe koyulmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenlerin bazı olayları daha da büyütmemizi teşvik edebileceği ya da kendi duygu durumumuza bağlı olarak olayların üzerine düşmeme iradesini gösterebileceğimiz bir gündeyiz. Cuma gününe kadar kırılgan veya gergin olaylarla başa çıkabilmek için en esnek tavrımızı takınmamız ve soğukkanlılığımızı koruyarak en mantıklı şekilde hareket etmemiz gerekeceğe benziyor.

2 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünce ve isteklerinizi hayata geçirme konusunda kararlılığınız artacak. Farklı yönlerinize daha çok vurgu yapacak yeni bir imaja bürünebilirsiniz. Yeni başlangıçlar konularında sizi destekleyen enerjiler gözüküyor. Spora başlamak için son derece uygun bir dönemdesiniz. Arkadaş çevreniz kararlarınızı destekleyecek.

2 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

STRESLE boğuşabilirsiniz. Ancak alacağınız keyifli haberler sizi rahatlatacak. İlişkilerinde sorun yaşayan Yaylar tartışmalardan kaçının.

2 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

2 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>