Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz. Burada da sevgilinizin kaprisleri ile biraz bunalacaksınız.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzüdnen zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizing kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dik başlı olmanız yüzünden pek çok konuda başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Oysa çok çabuk ve net bir algılama yeteneğiniz var. Bu özelliğinizi inatçılığınızla ve işlerinizi son ana bırakma huyunuzla baltalıyorsunuz. Aşk hayatınızda sevgilinize karşı biraz gizemli davranırsanız, onun sizi kıskanıp üzerinize düşmesini sağlarsınız. Parasal konularda fazla bonkör olmak yerine biraz çıkarcı davranın.

31 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bazı yakın tanıdıklarınızın -Bugün pek sessiz neden acaba? diye yorumlamalarına neden olan gizemli bir duruşa sahipsiniz. Kafanızın içinde bir çok şeyi gözden geçiriyorsunuz. Düşünüyorsunuz ancak bazı şeyler doluya koysanız almıyor, boşa koysanız dolmuyor. Saat 02:16 Güneş-Ay arasındaki görünüm,  genel olarak yaşamınızı ilgilendiren mevzularda ruhsal  gücünüzü yükseltiyor. -En azından düşündüğüm gibi yaşıyorum ve kimseye de verilecek hesabım yok diyerek kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Saat 07:00 Ay-Jüpiter görünümü, bazen iyi niyetli hareket etmenin işaretçisi olduğu gibi, tam tersine öfkemize yenilmenin de göstergesi olabilir. Derin bir nefes çekip, olan bitene bakmak lazım. Saat 09:09 Ay-Pluto arasındaki görünüm,   maddi yönden güçlü olmak, kafanızın içindekileri gerçekleştirmek arzunuzu  yükseltiyor.  Kimseye muhtaç olmadan tek başına ayakta durmak niyetindesiniz. Ancak şartlar gereği bunu tam anlamıyla başarmak için şansa ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Saat 22:10 Ay-Satürn kavuşumu, planlamalar için uygun bir görünümdür. Sizin için önemli olan meseleler üzerinde düşünebilir, ciddiyetle gözden geçirmelerde bulunabilir, aksaklıkları tespit edebilirsiniz. Ortaklık, finansal, aşk hayatınızla ilgili konuları,girişimlerini ele alabilirsiniz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

31 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi yönlendirirken detaylar üzerinde yoğunlaşacaksınız. Yakın dostlarınızın duygusal desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz fakat taviz vermeyen yapınızla çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Siz eğer derdinizi söylemezseniz,onların anlamaları mümkün değil. Çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız.

31 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde ortaya çıkan bilgiler orijinal planlarınızla çakışmıyor olabilir. Bu durumda, bir an önce yeni durumun parçası olmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

31 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

31 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zorluyor karar vermek için çabalıyorsunuz. Bu kadar etki altında kalmamalısınız. İlişkinizde kötü veya iyi giden her şeyi analiz ederek hareket edin.

31 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

31 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 44" R
Ay
Koç
00° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 21' 34"
Venüs
Boğa
06° 39' 18"
Mars
Koç
03° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 53"
Satürn
Balık
16° 58' 07"
Uranüs
Boğa
22° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 54"
Lilith
Başak
23° 50' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>