Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.

İşinizle ilgili yeni isteklerinizi karşılayabilmek için maddi kaynağa ihtiyacınız var ve bu kaynağı zaman içerisinde bulacaksınız.

Bugün, önem verdiğiniz bir konuda ve tam son anlarda bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamı farklı yönlerden ele alacaksınız. Daha önceki düşüncelerinizde yanılma olduğunu kabul edeceksiniz. En önemli karar değişikliğiniz de yakın çevrenizdeki insanlar için olacak. Söylenen sözlere değil davranışlara göre karşınızdakileri değerlendirmeyi düşüneceksiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününe, saat 00:54 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında adım atıyoruz. Bu enerji, fiziksel ve ruhsal açıdan sevgiye, ilgiye, dokunulmaya, hissetmeye, uyuma, aşka gayet önem verdiğimiz bir gündeyiz. Her şeyin yerli yerine oturması için ne yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Ay-Terazi burcu geçişinde, çevrenizdeki insanların adil, barışçıl davranmasından yana olursunuz. Nezaket sizin için önemlidir. Dostlarınızla konuşmak, bir arada olmak size keyif katar. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafımızdaki dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir enerji. Yeni bir buluşma için gayet olumlu saatler. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygun. Bir konu hakkında konuşmak, başkalarının fikrini almak için yararlı olan bu enerji  akşam saatlerine hareketlilik, hoşluklar getiriyor. Saat 23:03 Ay-Pluto zorlu görünümünde, göze batan yanlışlık veya olumsuzluklara tepki göstermekte gecikmezsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.  

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir seçim yapma veya belli bir yoldan ilerleme zorunluluğu duymanız sizi biraz sinirlendirebilir veya çevredeki gergin kişiler günün akışını bozabilir. Biraz esnek olmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hemhem de sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni girişimleriniz içinçevrenizden gelecek destekler olacak. Ayrıca işten yana kazançlarınızda artış olabilir. Gün içinde arkadaşlar ve sosyal etkinlikler konuları öne çıkabilir. Keyifli zaman geçirebilir, yeni uğraşlar içine girebilirsiniz. Çevreniz genişleyecek.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızla hareket etmeniz size zarar verebilir. Biraz da mantığınızla hareket edin. Strese bağlı olarak hormonal dengeniz bozulabilir. Önlem almalısınız. Kendi çıkarlarınızı ve menfaatlerinizi kollamayı başarıyorsunuz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>