Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güne dargın başlayacaksınız ama daha sonra ondan alacağınız küçük bir armağan ile aranız düzelecek. Onun sizi ne kadar çok sevdiğini aklınızdan sakın çıkarmayın ve ona olan davranışlarınızda açık olmaya özen gösterin.

Arkanızdan çevrilen işler sizi sinirlendirecek. Artık dinlenme zamanı. Çalışkan yapınızdan istifade eden bir amir, sizi acımasızca eleştirmek için fırsat kolluyor olabilir. Biraz daha politik olmalı, yüze gülmeyi bilmelisiniz. Sinsi olmadığınız için hırpalanıyorsunuz. Oysadünyası çok acımasız.

Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden maddi olarak yardım alacaksınız. Bu maddi yardım sizi çok rahatlatacak. Fakat ailenize olan maddi borçlarınız bir hayli artacak.

Sağlığınızla ilgili olmadık şüpheleriniz var. Hastalık hastası olma konusunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Kendinizi dinlemeyi bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ortama giriyorsunuz. Bu ortamın getirdiği zorluklara hazır olmalısınız. Uzun süredir kafanızda beliren bir kuşku sizi rahat bırakmayabilir. Aslında çok kuşkucu değilsiniz ama soru sormaktan kaçmıyorsunuz. Sevdiğiniz arkadaşlarınız ile temelden sorunlar yaşayabilir, bunların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Unutmayın, sizin için en iyisi özgürlüktür.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba gününe, saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Tam günü kapsayan bu zaman diliminde,  konuşmalarımıza dikkat edelim. Çevremizde gereğinden abartılı davranan kişilerle karşılaştığımızda tepki gösterebilirsiniz. Ancak biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki tutkulu görünüm, bir yandan gücümüzü kanıtlayabileceğimiz alanlarda hırslı bir şekilde ilerlememiz, kararlarımızı vermemiz yönünde bizi destekliyor. Ancak bu hırsın sağlıklı bir şekilde yönlendirilmesinde yarar var. Çünkü kendimizi karşı konulmaz biri olarak görüp, her konuda  lider olmaya, bir de etrafımıza baskı kurmaya kalkışırsak kendimizi kaf dağında falan zannedebiliriz. Ki bu pek iyi olmaz. Öncelikle bu görünüm altında, hangi alanlarda yetenekli olduğumuzu belirlememizde yardımcı olacağını söyleyebilirim. Mücadele verdiğiniz meselelerde sizi azimle çalışmaya sevkedeceğini bilmenizi isterim. Sizi sinirlendiren, öfkelendiren konularda tabii ki esnek düşünmenizi tavsiye ediyorum. Bu  görünümün özellikle ilişki meselelerinde sorunlar yaşatmaması için, gizlilik içinde sürdürdüğünüz beraberlikte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Kimileri bu enerjinin etkisi altında, hiçbir şeyle tatmin olmadığını, hayatın hep üzerine geldiğini düşünerek isyankar davranabilir, bazıları düşmanını yenmek için türlü yollara başvurabilir. Bu enerjinin bu türden olumsuz yanlarını bilirsek gün içinde problemler yaşamamış oluruz. Ben bu görünümün tasarı halindeki işlerinize odaklanmanızda yardımcı olacağını söylemek isterim. Gördüğünüz gibi dikkat edilmesi gereken yönleri olduğu gibi, faydalı tesirleri de bulunmaktadır. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,  

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki deve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Bu dönem içinde önemli olan; arzu etmediğiniz tüm konularınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır. Ayaklarınıza ve bileklerinize özen gösterin.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Resmi rutin akışta değişiklik ihtiyacı veya talebi varsa, bu durumu doğru ve kibar şekilde yönetmek gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün noter, konsolosluk veya diğer resmi kanallardaki işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Uzun vadeli kariyer hedefleriniz açısından olumlu gelişmeler gözüküyor. Ailenizle özellikle ailenizdeki kadınlarla olan paylaşımlarınızda fedakarlık ve hizmet vurgusu öne çıkabilir. Daha dengeli bir yapı oluşturmanız gerekecek.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER anlamda zirvede olacağınız bir gün. Özgüveniniz tavan yapacak. Bu durumu hayatınıza kalıcı olarak yansıtmak sizin elinizde.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>