Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli olarak önünüze koyduğunuz engellerle ilgili olarak eleştirilmenizin, belli dayanakları var. Hayat sizi, aşktan düşündüğünüz kadar soyutlamıyor.

Değişik düşünceler içindesiniz. Bu, sizi biraz da ilgi konusu yapıyor. Bugünlerde, imkan sahibi yetkin insanlarla, bol fikir üreten maceracı insanlar arasında doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Riskler alacak durumda değilsiniz. Bu konuların gerektirdiği ölçülerde öngörüş ve ön hazırlık içinde görünmüyorsunuz. Tedbirli karakteriniz bu sıralarda oldukça geri planda kalmış gibi.

Hayatı çok geniş bir bakışla izliyorsunuz. Bugünlerde fırsatlarınız ve yaratıcılığınız belli bir paralellik içinde. Uzak gördüğünüz bazı hayalleriniz bugünlerde gerçekleşebilir, hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde değişik, size biraz yabancı gelecek düşüncelere katılmaya ikna edileceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bu konularda size desteği olacak Bugünleri hoşlanmayacağınız bir çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz. Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:35 Ay-Mars görünümü, duygularımızı ateşli bir şekilde savunmamızı sağlıyor. Çünkü güven içinde olma arzumuz yüksek. Herkes ne kadar deli dolu olduğumuzu düşünse de aslında biz, aşkla kendimizden geçmeye, huzuru hissetmeye, sıcak bir omuzda dinlenmeye ihtiyaç duymaktayız. Bu bizim zayıf noktamız. Bunu keşfedebilecek bir insanla her türlü mücadeleden galip gelebileceğimizi biliyoruz. Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşum etkisinde rahatlamak, huzur bulmak, ferahlamak mümkündür. Nerede olursak olalım, tartışmalardan kaçınırız. Yaklaşım tarzımız ılımlıdır. Saat 14:59 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyici olan bu görünüm,  engelleri kolayca  aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Saat 16:23 Ay-Jüpiter karşıt görünümü, iş-ev arasında koştururken, dışarıdaki zorunluluklar sizi rahatsız edebilir. Bir şeylere mecbur bırakılmak, sorumluluklar yüzünden istediğiniz gibi yaşayamamak canınızı sıkabilir. Emir altında çalışmak veşartları veya problemleri sizi yorabilir. Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli olmayabiliriz. Saat 23:17 Ay-Pluto görünümü, aile, ev ve ihtiyaçlarınızı karşılama yönünde etkili olup mali açıdan güçlenmek arzunuzu vurguluyor. Aza kanaat etmek veya elinizdeki miktara göre hareket etmek işinize pek gelmez. Her ne olursa olsun aklınıza koyduğunuzu yapmak istersiniz. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel faktörlerden kaynaklanan, oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacağınız bu gün. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz, sizin için olumlu bir avantaj. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz.Yollarla ilgili kısa süreçli planlarını olacak.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya hızlı veya dikkat çekici gelişmelerle başlayabilirsiniz. Özellikle maddi konularda detaylara çok önem vermeniz gerekebilir. Aklınız çok iyi çalışıyor ve en karışık sorunları çözebilecek kapasitedesiniz. Hafta ortası civarında, yeni çevrelere girebilir, yeni kültürlerle tanışabilir ve bu sayede kafanızı yenileyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kafa karışıklıkları, belirsizlikler ve karışıklıklar ön planda. Hafta sonu ise, dışa dönük ve eğlenceli geçebilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüz oldukça hareketli geçecek. Sevgilinizle olumsuzluklarınız gün ortasına kadar sürecek ve onun gönül aldığını göreceksiniz. O sizden asla vazgeçemez bunu aklınızdan çıkarmayın.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize yardım konusunda istekli olacaksınız, işleriniz vaktinizi alabilir. Hayatın yönetemediğiniz yanlarına ciddi yaklaşımlarınız olabilir. İşlerinizi başka bir güne bırakmayın.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, keskin zekanız ve potansiyeliniz ile rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. En karmaşık sorunları çözebilecek enerjiye sahipsiniz. Çevrenizdeki insanlar bile bu enerjinin ve zekanın etkisi altına girmek isteyecek.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularla mantık bir arada hareket ettiğinden hayata dair birçok konuda doğru kararlar verirsiniz. Partnerinizle olan ilişkiler sağlam ve güzel gelişerek sizin için memnuniyet verici bir hal alır. Sağlık olarak yaşanan sorunlar varsa hızlı iyileşme görülür. Rejim ve spora başlayarak vücut direnci arttırılmaya çalışılır.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 25" R
Ay
Koç
24° 28' 20" R
Merkür
Koç
20° 34' 30"
Venüs
Boğa
08° 40' 55"
Mars
Koç
04° 31' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 04"
Satürn
Balık
17° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 42' 21"
Neptün
Balık
29° 05' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 19"
Lilith
Başak
24° 01' 46"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>