Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz.

Parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. İş çevreniz de yakınlarınız da size çok güveniyor. Başarınızda şansın da payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Bu da başarınıza başarı katacak.

Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirdiniz. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Sabırlı olmanız gereken bir gün. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan sakının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok mutlu bir dönemdesiniz. Yaşadığınız olumlu bir değişim bütün yaşamınızı renklendirdi. Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Siz ise hangisine yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz. Bugün dostlarınızdan birlikte program yapma önerileri gelebilir. Bu öneriyi değerlendirirseniz hoş bir gün geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 04:41 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep geçişi, özel konuları derinlemesine gözden geçirmeyi sağlar. Sevgilinizle yakınlaşmanızda cinsellik hayli etkilidir. Birbirinizi arzularsınız. Sorunlarınızı, daha kolay çözebilme gücünüz yükselir. Enerjinizi istediğiniz bir konu üzerinde yönlendirebilirsiniz. Bağlılık ve hakimiyet gibi iki güçlü duygu ile çevrili şekilde güne adım atıyorsunuz. Saat 08:41 Ay-Jüpiter kavuşumu, endişelerimizin esiri olmak yerine, bizi bu duruma getiren nedenlerin farkına varmanın faydalı olacağını söylüyor. Bir şeyleri kafaya takıyoruz veya insanlara gereğinden çok değer veriyoruz. Sev beni seveyim seni derler. O zaman her şeyin azı yarar, çoğu zarar diyerek olanlara gerçekçi bir şekilde bakalım. İhtirasların, tutkuların veya başkalarının esiri olmayalım. Kin, intikam gibi olumsuz duyguları kendi içimizde terbiye edelim. Saat 14:23 Ay-Merkür kavuşumu, kimseye belli etmesek de, bizi bazı insanların, meselelerin yorduğunu gösteriyor. Bu saatlerde daha sakin olmakta yarar var. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

20 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapmaya pek de cesaret edemeyeceğin bir eylem gerçekleştirebilirsin. Arkadaşların sana ön ayak olabilir.

20 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığımız her şey hayal kurarak başlar. Hayat, herkes için hayalleri gerçekleştirmek ve yapabileceğinin en iyisi, olabileceğinin en güzeli peşinde gitmektir.

20 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Yakınlarınız ve gençlerle ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

20 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ay yepyeni arkadaşlıkları, dostlukları beraberinde getirirken, arkadaşlarınıza bakış açınızı kökünden değiştirebilir. Buna ani, beklenmedik bir tartışma, fikir ayrılığı ve kopukluk da sebep olabilir. Yeni ayın duygusallığını göz ardı etmemelisiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi ve duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. Kendi işleriniz dışındaki alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor ve bunaltıyor.

20 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda Yeni Ay size yeni gruplarla tanışma fırsatı verir. Burada tanıştığınız kişilerle uzun soluklu bağlantılar kurarsınız. Gerekgerekse özel hayatınızda önemli bir dönemeçte olduğunuzu hissedeceksiniz. Size fayda vermeyenlerle vedalaşıp yenilere yelken açın.

20 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 00" R
Ay
Koç
07° 25' 28"
Merkür
Koç
19° 42' 05"
Venüs
Boğa
07° 15' 13"
Mars
Koç
03° 38' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 43"
Satürn
Balık
17° 00' 31"
Uranüs
Boğa
22° 38' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 30"
Lilith
Başak
23° 54' 03"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>