Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakat çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Planlar yapar ve düşüncelerinizi paylaşırken çevrenizi önemsemediğinizi düşündürebilir ve böyle düşünmemenize rağmen yakınlarınızı üzebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla umutlarınızı, düşlerinizi paylaşabilir ve birkaç yakın dostunuzla izole bir ortamda bulunmaktan keyif duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda bulunmanız ve geleceğe ilişkin planlamalar yapmanız bakımından da oldukça uygun bir zamandasınız. Ufkunuzu genişletecek ilgi alanlarına yönelebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, eşimizin, sevgilimizin,ortağımızın veya başkalarının fikir ve düşünceleri yerine, biz kendimizi daha fazla önemseyeceğiz. Yaşadığımız tecrübeleri unutmadan, şimdi daha güçlü ve uzun ömürlü bir ilişkinin temellerini atmamız gerektiğinin farkındayız. Dışa dönük, kendimize zaman ayırarak, ufkumuzu ve dünyamızı genişleterek çevremizle temas edeceğiz. Belki de karşımıza çıkan bir kişi bize ayna olacak. Bu kişi vasıtasıyla kendimize farklı bir pencereden bakmayı öğreneceğiz. Bazı Yaylar için, bu bir ilişkinin başlaması, evlenmek kararı, kimileri için sonlanması yeni bir hayata adım atılması anlamı taşısa da, sağlam temelli bir beraberlik, ortaklık nasıl olur sorusuna cevap arayacağız. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda farklı bir deneyime açık olmanın, aşkla yeniden buluşmanın, özgür hareket etmek, karar vermek arzumuzun göstergesidir. Dolunayın ardından Ay-Oğlakta seyrine başladığında, biz de maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde ciddiyetle duracağız. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak(kredi, vergi, prim, miras, nafaka, borç alacak, burs v.b) kullanımı gerektiren konularla uğraşmanız gereken günler. Bugünlerde, yakınlığınız, duyarlılığınız, bonkörlüğünüz veya insanlığınız muhatap olduğunuz herkes tarafından takdir edilebilir. Ancak, özel ilişkilerinizde tartışmalar veya fikir farklılıkları sorun yaratabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde hassas olduğunuz konularda tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kazalara karşı önlem almalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha fazla kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bütçenizle ilgili konular gündeme gelebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Çok önemli kararlardan kaçınmalısınız. Duygusal yetersizliklerinizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda odak noktası olan bir konuda son aşamaya gelmiş olabilirsiniz.Önemli izler bırakabilecek ve bundan sonraki yolunuzda hep dönüp hatırlayabileceğiniz bir kırılma noktası deneyimleyebilirsiniz. 22 Mayıs’ta yine burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkilerinden daha hafif bir çıkarım elde edebilirsiniz. Kısıtlanma hissettiğiniz bir konuda sabırlı kalmanız ve biraz da kadere teslim olmanız gerekebilir. Akşam saatlerine doğru maddi gücünüzü kontrol altına almak adına mantıklı ve menfaatinizi gözetebilecek çalışmalara girişebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 45" R
Ay
Oğlak
21° 07' 21"
Merkür
Koç
16° 46' 56"
Venüs
Boğa
00° 37' 25"
Mars
Balık
29° 29' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 30"
Lilith
Başak
23° 18' 14"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>