Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakat çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Planlar yapar ve düşüncelerinizi paylaşırken çevrenizi önemsemediğinizi düşündürebilir ve böyle düşünmemenize rağmen yakınlarınızı üzebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla umutlarınızı, düşlerinizi paylaşabilir ve birkaç yakın dostunuzla izole bir ortamda bulunmaktan keyif duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda bulunmanız ve geleceğe ilişkin planlamalar yapmanız bakımından da oldukça uygun bir zamandasınız. Ufkunuzu genişletecek ilgi alanlarına yönelebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:53 Ay-Boğa burcu geçişinde huzurumuz kıymetlidir ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddi kazanç bir hayli öne çıkacak. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, ilişki anlamında veya genel olarak hayatımızı özgürce yaşamak istediğimizi gösteriyor. Kendi işimizi yapmak, kimseye hesap vermemek gibi. Ancak diğer taraftan, güvene ihtiyacımız var. Ne kadar rahat davranmaya çalışsak da, bir şeyleri umursamıyormuş gibi dursak da aslında pek öyle değil. Biz de kendimizi anlamakta bazen zorlanıyoruz. Ancak işin gerçeği, yaşanılanlar ister istemez bizi değiştirmiş durumda. O yüzden de kimseye hesabımız yok gibi. Buna itirazı olanlarla uğraşmak niyetinde değiliz. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ilişki sorunlarının karşılıklı konuşularak çözümlenmesinde, geleceğe yönelik kararların verilmesinde etkilidir. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, günün geri kalanında bizleri kucaklıyor. Kişi bu enerji sayesinde kendisini, hem ilişki hemkonularında güvende hissetmekten yana. Yargıları son derece kuvvetlenen Yaylar, olabilecekleri, yaşanması muhtemel olan gelişmeleri kolaylıkla hisseder. Değişime açık bir yapıda olmasına rağmen asıl arzusu mevcut durumun iyileştirilmesi ve pürüzlerin tamamıyla giderilmesidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır. İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Rüyalarını gerçekleştirmeniz için sizi teşvik eder. Neye inanıyorsanız onu idealleştirmenizde destekleyicidir. Fırsatları kovalayarak, kendinize sahip çıkarak, pozitif düşünerek inandığınız yolda korkmadan ilerleyebilirsiniz. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, aşk hayatınız başta olmak üzere, kendinizi öne çıkarmak istediğiniz her konuda söz sahibi olmak, sivrilmek arzunuzun işaretidir. Özgürce kararlar verebilirsiniz. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, huzur ve güvenceyi önemsediğinizin işaretçisidir. Bu hem finansal hem ilişkilerde bu yönde olduğu için, kafanızı kurcalayan bir meseleyi mutlaka çözüme kavuşturmak istersiniz. Eğer bu saatlerde önemli bir işiniz, görüşmeniz varsa, biraz daha toleranslı davranmakta yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında olan fikirlerini hayata geçirmek için ideal bir gün. Çalıştığın firmada birtakım değişiklikler olabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız adına dikkat etmeniz gereken bir dönem. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmanızı önerebiliriz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organizasyon yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Ticari konularda gelişmeler olabilir. İşlerinizde alternatif planlar gündeme gelebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Gün içinde sevdiğinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde değişik heyecanlar sizi canlandırabilir. Ortak atılacak adımlara daha fazla önem vereceksiniz. Aile hayatınızda romantizm ve keyfe keder davranışlar ortaya çıkabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her ne kadar ikili ilişkilerde duygusal krizlere açık olsanız da hayatı günlük rutininde alacağınız sağlam kararlar sizi rahatlatır. Ayrıcaortamından tanıdığınız birisiyle aranızda duygusal bir bağ ortaya çıkar ya da daha sağlam temellere oturur.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 11" R
Ay
Aslan
11° 04' 36" R
Merkür
Koç
28° 19' 46"
Venüs
Boğa
18° 17' 27"
Mars
Koç
10° 30' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 25"
Satürn
Balık
17° 41' 58"
Uranüs
Boğa
23° 09' 31"
Neptün
Balık
29° 17' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 16"
Lilith
Başak
24° 53' 42"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>