Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyacaksınız. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyorsunuz.

İlginiz olmayan sürtüşmeleri esas kişiler kadar sorun edebiliyorsunuz. Ahenkli bir çalışma ortamı hayaliniz kolay, kolay gerçekleşmiyor. Yakında bazı görüşmeler, rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir.

Bugünlerde alacağınız birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir. Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz.

Belli konulardaki gecikmeleriniz size daha fazla avans vermeyebilir. Geleceğe asla erteleyemeyeceğiniz problemlerinizin bugünden üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Ama bazı kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

20 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:11 Ay-Aslan burcu seyriyle Pazar gününe adım atıyoruz. Ardından, saat 02:33 Ay-Uranüs görünümü gerçekleşecek. Bu enerji, hayatın güzelliklerini yaşamak, en kaliteli olana ulaşmaktan yanayız. Kimsenin bizi denetlemesine, şöyle yap demesine tahammülümüz yok. Saat 04:37 Ay-Mars karşıtlığı, bireysel yönde hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir akşam geçirebiliriz. Saat 08:56 Mars-Chiron görünümü, arzu ve isteklerimizi elde etmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Bir savaşçı gibi hareket ederiz. Hedefimizi belirleriz ve üstüne gideriz. Önsezilerimiz bize destektir. İnandığımız yoldan geri dönmeyiz. Saat 18:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 22:31 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinizi kimsenin ve hiçbir şeyin etkisinde kalmadan ifade etmekten yanasınız. Ancak bazen bu kolay olmayabilir. Saat 23:24 Venüs-Chiron görünümü, menfaatlerimizi bilmenin ve ona göre ilişkide bulunmanın işaretçisidir. Geçmiş tecrübeler bize rehberlik eder. Doğru seçimde bulunmak için her şeye dikkat ederiz. Bir sorunu aşmamız, bir acımızı dindirmemiz, birilerinden destek görmemiz mümkündür. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bugün oldukça hareketli hissedeceksin. Gün içerisinde gardırobunu düzenleyebilir, yarım bıraktığın işlerini tamamlayabilirsin. Genel kültürünü artırmak adına, çeşitli türden araştırmalar yapabilirsin. Aranızın bir süredir bozuk olduğu bir yakınınla yeniden samimi bir diyaloga girebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle katılacağınız davette tüm gözler üzerinizde olacak. Bugün aynı zamanda kardeşinin ya da kuzeninin hayatıyla ilgili aldığı kararla, tüm aile ciddi konuşmalar yapabilirsin.

20 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde tam olarak olmak istediğiniz kişi ile şimdiki kişiliğiniz arasında uçurumun olması sizi bazı konularda dengeli bir tutum sergileme noktasında zorluyor olabilir. Karşınızdaki kişiyi yargılamadan önce kendinizde olan bu durumu önce çözmeniz ilişkinizin olumlu yönde yürümesi açısından faydalı olacaktır.

20 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ve olumlu hissedebilirsiniz. Yeni insanlar, çevreler ya da yolculuklar hayata bakış açınızı renklendirebilir.

20 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

20 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

20 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu pazar gezmeye, dolaşmaya dair ne varsa her işi rahatlıkla organize edebilirsiniz. Günlük yapılması gereken işleriniz üzerinizde kararsızlığa neden olabilir.

20 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü bile, Çalış çalış çalış, mottosuna takılırsınız. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurt dışı ilişkileriniz sizi bugün de rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

20 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 05" R
Ay
Koç
26° 24' 41" R
Merkür
Koç
20° 40' 46"
Venüs
Boğa
08° 50' 40"
Mars
Koç
04° 37' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 56"
Satürn
Balık
17° 06' 51"
Uranüs
Boğa
22° 42' 48"
Neptün
Balık
29° 05' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 45"
Lilith
Başak
24° 02' 38"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>