Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden oldukça yorulabilirsiniz. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin yüksek olabileceği bir gün. Aldığınız etkilerle girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebilirsiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Pazar günümüz, saat 04:28 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Sorunlarımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Sevdiğiniz dostlarımızla bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek bizi rahatlatabilir. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş-eğitim-ticari-akademik konular, parasal meseleler, sağlığınızla ilgili konularda ciddiyetle düşününüz. Sağlam ve uzun vadeli olana yöneliniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyice inceleyiniz. İş hayatı mücadele ister. Ustalaşmak, emek sarfetmek, hizmet etmek gerekir. Sabırlı olanlar kazanır. İştahınız açılabilir. Dikkat etmekte yarar var. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Saat 20:40 itibariyle Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bir yandan seçimlerimizi geçmişe dönük bir şekilde gözden geçirmemiz diğer taraftan problemlerimizin üstünü örtmeden ilişkilerimizi ele almamız gerekiyor. Bizi zorlayan, bazen bağımlı hale getiren, kaçtığımız veya bir türlü kaçamadığımız, daha önceden karar verdiğimiz ancak doğru mu yoksa yanlış mı diye bir bakmalıyız.  Bunları gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Belki biz hatalıyız belki başkaları. Durumun farkında olmamız, zayıf yanlarımızı güçlendirmemizi sağlar. Not: 20 ve 21 Nisan tarihleri arasında Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında oluşacak büyük kare görünümü olumsuz yönde ele almak yerine, bütün bu enerjilerin neyi işaret ettiğini bilmemizde yarar var. Böylece aslında bir yanıyla zorlanırken diğer taraftan hayatın bize kolaylıklar tanıdığının farkına varacağız. Bütün bunların gelişimimiz anlamında önemli olduğunu bileceğiz. Jüpiter-Yengeç burcunda  yeni ortaklıkları, fırsatları, mali yönden ailevi ve eş anlamlı destekleri işaret etmektedir. Uranüs, aşkta yaşanabilecek sürprizleri işaret ederken, bir hayli hevesli olmamızı sağlıyor.  Farklı insanlar tanıyacağız, farklı açıdan hayatı ele alacağız. Plutonun işaret ettiği en önemli unsur: Para. Paraya bakış açımızdan, parayı kullanış biçimimize kadar, yatırımlarımız da dahil olmak üzere yaşanabilecek kazanç ve kayıpların farkında olmamız, mücadeleci bir ruhla işimize gücümüze sahip çıkmamız lazım. Ancak bastığımız yeri de bileceğiz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi yönlendirmesine izin vermek için uygun bir gün içindesiniz. Gerçekleştirmeyi amaçladığınız bir çok aktivite var ve güçlü dostların desteğiniz görmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızın fiziksel ve duygusal anlamada olgun olmaları size güçlü bir güven duygusu veriyor. Başarılı bir örgütleme içinde olacaksınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz. Çevrenizdeki veya içinde bulunduğunuz topluluklardaki kişiler sizi ve bazı konulardaki yetkinliğinizi tanıyacaklar, hazırlıklı olun. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZİN özel isteklerine kulak vermeli, kişisel zevklerinizde ise aşırıya kaçmamalısınız. Fazla ısrarcılık size zarar getirecektir.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>