Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Birlikte güzel ortamlara girebilir ve hoşunuza gidecek şekilde zaman geçirebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almaya uygun olacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özel zevkleriniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz ve size zevk verece ortamlara girebilirsiniz.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında yeni haftaya uyanacağız. Hedefimizi gerçekleştirmek için birileriyle dengeli ve ölçülü bir şekilde ilişkide bulunmak lazım. Aşk hayatımızla ilgili konularda ise, neyi istediğimizi iyi bilelim. Biz eğer bastığımız yeri bilirsek, doğru kararlar verebiliriz. Acele etmeyelim. Risk altına girmeyelim. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, mali konular üzerinde  geleceğe dönük bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. Bir çok şey aklınızdan geçer. Ancak bunların yerli yerine oturması için, bazı kişilerle yan yana gelip konuşmak lazımdır. Bu görüşmelerde bulunmadan, tamam demek oldukça zor. Çünkü farklı fikirler veya ay sonuna doğru meydana gelecek değişimler, olayların gidiş yönünü değiştirebilir. Bekleyelim görelim demekte yarar var. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı, sıra dışı güzellikleri yaşama arzunuzu işaret ederken, her an aşık olmaya hazır olduğunuzu gösterir. Yenilikler sizi fazlasıyla kendine çeker. Macera yaşama ihtiyacı belirgin şekilde artar. Kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Saat 13:08 Ay-Pluto görünümü, parasal vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde  verilen mücadelenin göstergesi. Bir yandan da ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bütün bunlar bizi bir hayli yormakta. Hem kazanmak istiyoruz hem başarılı olmak zorundayız. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, özellikle ilişkilerde,hayatında veya mali konularda hiç kimsenin lafını sözünü çekecek haliniz yoktur. Kendi bildiğinizin doğruluğundan şüpheniz olmadığı için, birilerinin baskın tavırlar sergilemesi, benim dediğim doğru demesi sizi sinirlendirir. Bir yerlere gitmek, rahatlamak, her şeyden uzak durmak istersiniz. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,    

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Çevrenizde gelişen olumsuz olayların size yansıması canınızın sıkılmasına neden oluyor. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Bağırsak problemlerinize dikkat etmelisiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bilgi veya haberlerin doğruluğu ya da inanılabilirliği konusunda araştırmacı olmanız ve hangisinin yanlış hangisinin doğru olduğunu ayırt etmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Zodyak’ın en iyimser ve neşeli burcu sizsiniz. Çok güzel bir gün geçirebilirsiniz. Çevreniz kalabalık olacak. Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelmek için pek çok fırsat söz konusu. Ani gelişen seyahat planları da olabilir. İşten gelecek para ve destekler olacak. Kazançlarınız artıyor. Dolayısıyla cömertliğiniz de artıyor.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜN farkında olmanıza rağmen sessiz kalıyorsunuz. Yeni karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>