Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel bakımdan formda oluşunuz, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.

17 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni günümüz, saat 10:09-18 Nisan saat 00:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. İlişkilerde karşılıklı  güç isteği ve kontrol etme ihtiyacı yoğundur. Ancak birbirinizin görüşlerine saygı duymanızı tavsiye ediyorum.  Çünkü bunun tam tersi davranışların her ikiniz için de faydası olmaz. Aksine birbirinizi üzmüş olursunuz. Halbuki, paylaşımcı olmaya çalışmak bütünleşmeyi de sağlayıcıdır. Derinlikli düşünmeler için Ay-Boşluk etkisi yararlıdır. Böylece sorun çıkaran noktalar tespit edilir. Algılama yüksektir. Bir olayın nasıl sonuçlanacağına dair iç sesiniz size rehberlik edebilir. Şu sıralar sizi uyaran ve hangi yolda ilerlemeniz gerektiğini işaret eden  rüyalar görebilirsiniz. Bunlar rehber rüyalardır. Gördüklerinizi  mutlaka not alın. Gerçekleşmeleri  mümkündür. Bugününüz, dünden daha güzel, yarınlarınız her daim güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

17 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir. Bazı işi veya ilişkileriniz tükenme noktasına geldiğini görerek sonlandırabilir veya bazılarının ilerleme umudu olması, buve ilişkileri canlandırma ihtiyacı duymanıza neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün kendinizi tartışmaların ortasında bulursanız veya belli belirsiz ve hatta nedensiz bir gerilim hissederseniz ne kendinizi ne de gerilimin nedeni olarak gördüğünüz kişileri suçlamayın. Zira, gerçek suçlu Terazi burcunda meydana gelen tam ay tutulmasıdır. Bu durumu bilmek herkesin neden zombiye dönüştüğünü ve bu durumun geçici olduğunu anlamak için yeterli olmalıdır. Bu tutulmanın iyi tarafı, uzun zamandır devam eden bazı sorunlar veya uzayanya da ilişkiler hakkında bir karar alma veya seçim yapma zorunluluğu ya da olanağı getirecek olması. Dolayısıyla, geçmişten gelen ve tüm dikkatleri üzerine toplayan bu problemlerin bir daha geri gelmeyecek şekilde çözümüne çalışmakta fayda var. Detaylı, yüksek önem taşıyan ve uzun versiyon yorumu haftasonu yazımda bulabilirsiniz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizlilik konularında dikkatli olmanız gerekiyor. Gizli düşmanlar konusundaki hareketlilik sizi huzursuz eden gelişmelere neden olabilir. Mücadele teması gün içinde sık sık öne çıkacak. Güvenlik ve sakinlik arayışınızda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yeter ki meseleleri çok kişiselleştirip inatçı ve kindar davranmayın.

17 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİLİK yapmaya ihtiyacınız yok. Mevcut durumunuz gelirlerinizin devamını sağlamak adına olumlu şekilde ilerleyecek.

17 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir, atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>