Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularınına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Son birkaç günün karmaşık etkisinden sonra bugün çok daha keyifli ve yapıcı bir günde olabilirsiniz. Macera arayışı göze çarparken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular kafanızı kurcalarken sizi rahatsız eden gerginliklerden kurtulabilirsiniz. İş yerinizdeki çatışmaları aşmanız çok daha kolay olabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Sorumluluk hırsı sağlığınızı zorlayabilir.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulardaki gerginlikler ya da yanılgılar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular taşıyabilirsiniz. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün. Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz anlar olabilir. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir. Öğle saatleri son derece yapıcı ve heves dolu bir atmosfer sunmakta. Burcunuzdan geçen Ay, size enerji ve yeni başlangıçlar getiriyor, evle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

15 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasını, bu tutulmayla örtüşecek diğer görünümlerle beraber ele alarak yorumlamamız gerekiyor. Böylece yansımalarını ve etkisini kavrayabiliriz. Şimdi birlikte gözden geçirelim. Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerek ilişkinizde ve gerekse mesleki konular üzerinde zihninizin bir hayli hızlı çalışmasını sağlıyor. Aslında bazen, beklenmedik durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Sözgelimi bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi veya bir işin istediğiniz gibi gerçekleşmesi kolay olmayabilir. Bunlar Uranüsün yarattığı sürprizlerdir. Ancak siz bu enerjiyle baş edebilecek güçtesiniz. Sadece ilişkiniz diğer kişilerin yaşadıklarından farklı olduğu için dikkat çekiyor. Eğer mutluysanız sorun yok demektir. Değilseniz o zaman bu Tutulma ve bu görünümün sizi aceleci kararlar aldırması mümkün demektir. Hatta bir anda aşık olmak, bir anda evliliğe karar vermek de mümkündür. Yenilik istiyorsunuz, heyecan istiyorsunuz, rutin her şeyden uzak durmaktan yanasınız. Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm,  sizin maddi konular üzerinde ve ardından aşk vehayatınızla ilgili meselelerde derinlikli düşünmeye ve aceleyle kararlar almamaya, keskin tarzda konuşmamaya davet ediyor. Bu Yayları geriyor doğal olarak. Oysaki stratejik ve taktiksel düşünmek lazım. Tamam yenilik istiyorsanız, o zaman ona göre mücadele etmelisiniz. Kontrolsüz hareket etmemelisiniz. Bir amacınız olsun ve siz de buna göre ilerleyiniz değil mi dostlarım? Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve tabii ki Mars geri hareketini de hesaba kattığımızda, başkalarıylaveya ilişki anlamında dengeli, işbirliğine açık, ortaklaşa hareket etmek durumundayız. Özellikle maddi yönden şu andaki şartlar tek başımıza hareket etmenin önüne geçiyorsa, buna isyan etmek yerine, en azından Temmuz ortasına kadar sabırlı olmamız lazım. Sosyal yaşantımıza, günlük hayatımıza, ilişkilerimize önem verelim. Çünkü bu ilişkiler, bu işbirlikleri sayesinde  asıl yapmak istediklerimizi veya  istediğimiz hayatı, fırsatları bize kazandırabilir. Girişimler bu tarih itibariyle aktif şekilde ilerlemenizi sağlayacaktır. Sabırlı olunuz dostlarım. Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

15 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle bütünleşmekten hoşlanmanıza rağmen, bugün aykırı düşünceler içindesiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inanıyor ve iletişim içinde olduğunuz kişilere karşı kendi savunmanızı yapıyorsunuz.. Sosyal ilişkilerinizin önemini, yaşadığınız olayların sonuçlarında daha bilinçli bir şekilde anlayacaksınız.

15 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içinde ilerleme kaydetmeyi umduğunuz konularda beklentileriniz yanıt bulabilir. O güne kadar bu yolu garantileyecek adımlar atmalısınız. Teoride göze çok cazip görünen adımlar atma, cazip görünen alanlarda harekete geçme,birliği yapma veya mevcut bazı durumları kabullenme isteği duyulsa da gerçekler veya olayların gelişimi pratikte çok AMA ÇOK farklı olabilir. Yakın bir gelecekte, bugünkü olayların nasıl farklı ve uygulanılabilirlikten uzak olduğu ya da ne tür komplikasyonlar yaratacağı anlaşılacaktır. Bu nedenle, bugünlerde temkinli davranmak, olayları her açıdan görmek ve araştırmacı olup gerçeklere ulaşmak önem taşıyor. Bu arada riskli yerlerde bulunmak, riskli işlerle uğraşmak, risk unsuru olabilecek kişilerle muhatap olmak veya risk almak için de uygun günlerde değiliz. Ufak tefek kazalara veya sakarlıklara dikkat etmeli.

15 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkındalığınız artıyor. Burcunuzun geniş bakış açısı ve felsefi derinliği ilginizi toplumsal konulara çevirebilir. Karşılaşacağınız zorlayıcı durumları çok yönlü değerlendireceksiniz. Özgürlükçü yaklaşımlarınızı yüksek sesle dile getirmek isteyebilirsiniz. Dernek veya vakıflarda sorumluluk almanız mümkün. Yalnız öfkeli çıkışlar yerine kararlı ve net tavırlar daha etkili olabilir.

15 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGU yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

15 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 47" R
Ay
Oğlak
10° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 31' 18"
Venüs
Koç
29° 37' 52"
Mars
Balık
28° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 54"
Satürn
Balık
16° 28' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 02"
Neptün
Balık
28° 52' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 46"
Lilith
Başak
23° 12' 52"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>