Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan son zamanlarda çok fazla kıskanç davranmaya başladı. Bugünde bu tür davranışları ile sizi sinirlendirecek. Fakat bir türlü ona karşı koyamıyorsunuz.

İş yerinizde dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri zamanında bitirmenizi sağlayabilir. Beklediğiniz övgüleri amirlerinizden alacaksınız ve daha motive olacaksınız.

Parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama dikkatli olmalısınız. Hiç hesapta olmayan gelişmeler ilerlemenizi engelleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz. Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlığımız, çalışma hayatımız ve maddi konulardaki güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu birortamında çalışalım, insanlara yardımcı olalım ancak karşılığını da alalım. İş ortamımızdaki ilişkilerimizden, işimizin şartlarına kadar olan duruma bakacağız. Sigortalı çalışıyor muyuz,güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Ücretlendirmeden memnun muyuz? İşimizde ehil miyiz, geleceğimiz teminat altında mı? Sorularına cevap arayacağız bir dönemdeyiz. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimserliğin ve yardımseverliğinle kimilerinin kalbini fethederken, kimilerine de insanlık dersi vereceksin.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve eğitiminizle ilgili konularda ortaya çıkan engeller karşısında kendinizi ifade etmek ve bazı zorlukları kendi azminizle aşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konuda yardım istemekten çok kendi gücünüz ve kararlılığınız daha etkili sonuçlar verecektir. Kendinize ve içinizdeki sizi siz yapan gücünüze inanın. Her zaman herkesten yardım alamayabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Bazı durumlara olduğundan fazla tepki verebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilir çekimser ve ürkek davranmadan sizden istenileni gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel ve aile yaşamınızda ilişkileriniz de emek verip sevdiğiniz insanların sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizden emin cesur ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilirsiniz. Sağlığınız sizin için çok daha önemli olmaya başlıyor. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde gündelik hayatınızda önemsediğiniz konularda ilerleme ve sonuçlar elde edersiniz. Kişisel bakımınıza vakit ayırmak için uygun bir dönem.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 49" R
Ay
Yay
15° 24' 25"
Merkür
Koç
16° 06' 22"
Venüs
Koç
27° 17' 11"
Mars
Balık
27° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 21"
Satürn
Balık
16° 18' 18"
Uranüs
Boğa
22° 10' 33"
Neptün
Balık
28° 48' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 16"
Lilith
Başak
23° 00' 12"
True Node
Koç
15° 29' 27"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>