Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gözden kaçırdığınız bazı noktalar bugün size bazı sorunlar çıkartabilir. Buna çözüm bulmak için sevgilinizle baş başa vermelisiniz, çözümü ancak böyle bulabilirsiniz.

İş yerinizde önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz harika bir fırsatınız olacak. Bu fırsatla yepyeni planlar içine girebilirsiniz fakat kararlarınızda aceleci davranmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan özellikle biri sizi oldukça fazla sevindirebilir. Yatırıma yönelebilirsiniz.

Önünüzdeki günler içersinde bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuğa seve seve çıkacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaptığınız bazı planlarınızda aksamalar olabilir. Bugün bazı karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz, değerlendirebildiğiniz takdirde çok kazançlı çıkacaksınız. Amirleriniz yakında sizden çok önemli bir görevi yerine getirmenizi isteyebilir fakat siz buna pek hazır olmayacaksınız.

21 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  saat 07:33-18:53 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında güne uyanıyoruz. Evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz.  Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konularda tedbirli olalım. Saat 16:03 Venüs-Satürn görünümü,hayatımız ve duygusal anlamdaki meselelerin ciddiyetle ve derinlikli bir şekilde ele alınmasında yararlıdır. Aslında ne yapacağımızı veya yapmamız gerektiğini biliriz. Fakat kabullenmekte zorlandığımız noktalar yüzünden sıkılırız. Evet tamam desek olmaz, hayır olmaz desek içimiz rahat etmez. Zaten Ay-Boşlukta ilerlediğinden henüz netleşmeyen durumlar, karar verebilmemizin önünde engel oluşturabilir. Ay-Başak burcu seyri Saat 18:53 itibariyle etkili olmaya başlıyor.  Mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın  kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Toplumsal konularda istediğiniz performansı, duygusal ihtiyaçlarınızı da, ön plana alarak ortaya çıkarıyorsunuz.. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalı ve gücünüzü bölmemelisiniz.

21 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi dile getirirken detaycı olmanızda ve elinizden geldiği kadar düşünceli davranmaya çalışmanızda fayda var. Konuşma tarzınızın olayların gidişini olumlu veya olumsuz etkileyebileceği bir haftasonu. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

21 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ sorunlar sizi sıkabilir. Akıllı davranarak bunu en az sıkıntıyla atlatacaksınız. Borcunuzu yeni borca girerek kapatmaya çalışmayın.

21 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>