Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.

Alım satım, vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Paylaşımlar konusunda ani ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar konusunda kararsız kalmanız olası.

Parasal ve özellikle ortaklaşa konularda kendinizi aldatabilir ya da aşırı cömert davranışlarda bulunabilirsiniz. Daha gerçekçi olmaya bakın. İlişkiler önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili konularda fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ay ın konumu sosyal hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde en fazla önemsenen olgu, güvencedir. Eşiniz,ortağınız veya ailenizle olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlarda bu olgunun bilhassa ön planda olduğu süreçtir. Yatırımlar geleceğe dönük düşünülerek yapılır. Ev sahibi olmak, bir yuva kurmak veya aileye destek olmak gibi meseleler gündeme gelir. Eğer sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız, bunu aşabilmenin yolları üzerinde durulur. Borçlarınız varsa, bunlardan bir an önce kurtulmak arzusu çok daha fazla etkilidir. Bu amaçla çalışılır, çabalanır. Yurtdışına veya başka bir şehre bir müddetliğine gidilip çalışabilir, lisan öğrenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Master programı, seminerler, tecrübenizi geliştirmek gibi girişimlerin özünde yatan en önemli olgu, güven içinde yaşamak amaçlı olabilir. Aynı şekilde eşiniz veya partnerinizin de hayatında böyle gelişmeler yaşanabilir. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda titiz düşünmemizi sağlarken,  hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini vurguluyor. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak, attığımız adımlara dikkat etmeliyiz. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ister istemez geleceğimizi düşünüyoruz ve parasız bir şey olmayacağının farkındayız. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Maddi konularda istediğiniz anlaşmaları yapmak için gerekli çabayı göstermelisiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendi bildiğiniz veya istediğiniz yoldan gidebilmek için ilişkilerinizi olduğundan daha iyi görme veya insanlara bu izlenimi verme riskine dikkat etmenizde fayda var. Uzlaşmacı olmaya özellikle dikkat etmeli, ama oyunu kurallarına göre oynamayan veya adil olmayan kişilere direnmeyi de ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili ön göremediğiniz durumlar gerçekleşebilir. Bugün bazı konuların farkına varmakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Güven ve istikrar konuları ön plana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmamanızda fayda var.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirler ve başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir.Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz. Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca ailenizin ve eşinizin maddi durumu, ödemelerin yerine getirilmesi ve bir parça fedakarlık bilinci sizin hedeflerinizi ve davranış eğilimlerinizi oluşturacaktır.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>