Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetleri ön plana çıktı. Bir kopukluk yaşayabileceğinizi düşünüp endişeleniyorsunuz. Kısa vadede böyle bir tehlike gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz. Bu hastalıklı para ilişkisinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görevinizin insanları mutlu etmek olduğunu düşünüyorsunuz. Başkaları için bir şeyler yapmak sizi de mutlu ediyor ama herkese yetişemeyince suçluluk duyuyorsunuz. Yaşamın kendinize ayırdığınız bölümü ise mükemmel. Ne istediğinizi iyi biliyor, istekleriniz mutlaka gerçekleştiriyorsunuz. Hayatınıza şimdi de yeni bir uğraş girdi ve müthiş keyif alıyorsunuz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüzü, saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı ile karşılıyoruz. Bu enerji altında, evimiz-ailemiz,hayatımız, sorumluluklarımız bizi ne kadar zorlasa da, biraz mola vermek, şöyle bir kendimizi rahatlatmak faydalıdır. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, maddi açıdan kazandırıcı gelişmeleri işaret ediyor. Güçlü ilişkilerimiz ve girişimlerimiz olumlu sonuçlanabilir. Venüs-Terazi burcunda zevk anlayışımızın, güzelliklere olan düşkünlüğümüzü işaret ederken, Pluto ile olan görünümü, kazandırıcı ilişkilere yönelmemizi sağlayacak. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilerisi adına hedeflerimizi, mali konuları, aşk hayatımız, çocuk meselelerini gözden geçirelim. Toplumsal ilişkilerimiz ne durumda bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. İş hayatımız ve evimiz arasındaki dengeyi mutlaka sağlayalım. Ne fazla mükemmele ne de gereğinden fazla özveride bulunmaya çalışmayalım. Gücümüz yettiği kadar. Saat 17:13 itibariyle etkili Ay-Koç burcu geçişi, özgür olmak, dilediğimiz gibi davranmak isteyeceğiz. Olumlu yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Bir şeye sinirlenirsek, kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Saat 19:36 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, aşk hayatımızla ilgili konularda isteklerini kabul ettiren kişi olmaktan yanayız. Güzel bir şeyler duymak, yaşamak arzumuz yoğun olacak. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı en kısa zamanda yerine getirmek isteyeceksiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca burcunuzda olacak olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi arttırmakla kalmayıp, daha fazla kişiyle bağlantı kurmanızı ve daha akıllı düşünmenizi de sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular üzerinde durmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha dışadönük ve pozitif bir tutum içindesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

24 saatin yetmeyeceği bir güne hazır olun. Sonunda bütün yorgunluğunuza değecek ve elde ettiğiniz sonuçlarla keyifli bır uyku uyuyacaksınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sonu sosyal ortamlarda bir arkadaşınızla aranızda gerilim ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Bazı konuşmalarınız hoşuna gitmeyecek ya da siz ondan rahatsız olacaksınız. İlişkilerinize özen göstermelisiniz. Sabırlı davranırsanız kazançlı çıkarsınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem finans hem de sosyal yaşamınızla ilintili konularda kriz,sorun, problem gibi etkiler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde bu hafta daha ılımlı olmaya çalışmanızda yarar var. Finansal konularda ise, lüks tüketiminiz artabilir, gereksiz yere harcamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için gereğinden fazla para harcamanız gerekebilir

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün etkisiyle, önümüzdeki üç hafta sosyal ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir. Daha çok kişiyle iletişim kurabileceğiniz ve daha sağlıklı düşünmenizi sağlayacak bir dönemin içerisindesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 03" R
Ay
Boğa
01° 12' 10" R
Merkür
Koç
20° 56' 31"
Venüs
Boğa
09° 14' 47"
Mars
Koç
04° 52' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 32"
Satürn
Balık
17° 08' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 56"
Neptün
Balık
29° 06' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 49"
Lilith
Başak
24° 04' 49"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>