Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz. Duygu karmaşası içerisinde olduğunuz bugün önce kendi duygularınız netleştirmeli sonra onunla konuşmalısınız.

Zihinsel faaliyetleriniz oldukça yüksek. Yalnız işinizle ilgilenmiyor arkadaşlarınızın işlerine de müdahale ediyorsunuz. Sizin yardım sandığınız bu müdahaleleriniz onların canını sıkıyor. Bu davranışlarınızı bırakmalısınız.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.

Kendinizi ruhsal yönden iyi hissetmediğiniz zamanlar önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve sizi sıkan ortamdan kısa bir süre uzaklaşıp iyice düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara merak duyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yakınlarınızdan alacağınız desteğin sizi rahatlatacağı görülüyor.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 20 ve 21 Nisan tarihleri arasında Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında oluşacak büyük kare görünümü olumsuz yönde ele almak yerine, bütün bu enerjilerin neyi işaret ettiğini bilmemizde yarar var. Böylece aslında bir yanıyla zorlanırken diğer taraftan hayatın bize kolaylıklar tanıdığının farkına varacağız. Bütün bunların gelişimimiz anlamında önemli olduğunu bileceğiz. Jüpiter-Yengeç burcunda  yeni ortaklıkları, fırsatları, mali yönden ailevi ve eş anlamlı destekleri işaret etmektedir. Uranüs, aşkta yaşanabilecek sürprizleri işaret ederken, bir hayli hevesli olmamızı sağlıyor.  Farklı insanlar tanıyacağız, farklı açıdan hayatı ele alacağız. Plutonun işaret ettiği en önemli unsur: Para. Paraya bakış açımızdan, parayı kullanış biçimimize kadar, yatırımlarımız da dahil olmak üzere yaşanabilecek kazanç ve kayıpların farkında olmamız, mücadeleci bir ruhla işimize gücümüze sahip çıkmamız lazım. Ancak bastığımız yeri de bileceğiz. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı finansal konular üzerinde dikkatlice düşünmemiz, sağlam olanı tercih etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Eğer birgörüşmemiz varsa, sıkışık durumumuzdan kimsenin yararlanmasına izin vermeyelim. Ne kazanacaksak bunu en başından bilmemizde yarar var. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Not: 21-27 Nisan haftası yorumlarınızı aşağıdaki linkimiz aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız kolaylaşacak.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir. Gelişen olaylar çözüm beklediği için kendinizi ve kontrolden çıkmış diğer kişileri toparlamanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ani, beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelere açık günlerdeyiz. Tedbir olarak, öfkemizi kontrol etmeli, riskli kişi, ortam ve durumlardan uzak durmalı, ufak tefek kazalara dikkat etmeli ve ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizin en üst sırasında yer alıyor. Gelirler ve harcamalar konusundaki planlarınıza son şeklini verebilirsiniz. Çevrenizden alabileceğiniz desteklerle ilgili geniş kapsamlı bir araştırmada yapabilirsiniz. Bu konuda sorumluluk taşıyan gelişmeler de söz konusu olabilir. İş ve çalışma konularında yoğunluk gözüküyor.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE bağlarınızın güçlü olması onların sorunlarını yüklenmenize sebep oluyor. Sağlık problemi olanlara yardım edeceksiniz

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler, hayatınızda belirsizlikler doğmasına yol açabilir. Bu belirsizliklerin planlarınızı sekteye uğrattığını düşünüp sıkılabilirsiniz. Yapmanız gereken, sinirlenmek yerine işlerinize devam etmektir; belirsizlikler nasılsa kaybolacaktır.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>