Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayrılık Kapıda! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli adımlar atabilirsiniz. Mümkün olanlara yönelmenizin sizin açınızdan daha iyi olabileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yola beraber çıktığınız insanların eksildiğini görebilirsiniz. Fiziksel olarak yanınızda olsalar bile artık aynı düşüncede olmamaları da bir yol ayrılığı için yeterli bir sebeptir. Oyalanmanıza mahal vermemeli, kendi yolunuzu çizmek konusunda bir adım atmalısınız.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilgi ve iletişim konularında aktif olabilirsiniz. Yeni fikirler keşfetmek ve öğrenmek için harika bir gün olabilir. Ancak, sabah saatlerinde bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, ön yargılardan kaçının ve açık fikirli olmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yapacağınız planlar sizi heyecanlandırabilir ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İyi şanslar!

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, özel hayatında yaşadığın problemler artık sağlığını olumsuz etkileyemeye başlıyorsun. Hayatında önceliklerini belirlemen gereken bir günden geçiyorsun. Partnerinden ayrılmak isteyebilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyden önce kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor. Sosyal açıdan hareketlisiniz ve bundan da doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Her ayrıntının belirleyici olabileceğini unutmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlıklar içinde hareketli bir gün olabilir. Sosyal konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başardıklarınızın tadını çıkartın ve minnet enerjisinde olun. Pasif bekleme süreci ve planlama doğrultusunda hareket ederseniz sizin için yararlı olacaktır.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini çok güçlü hissedeceğin bir gün. Fiziksel olarak birçok şeyin altından kalkabilecek bir kuvvetin olacak. Bu güzel enerjiyi kendin için ve sağlığını daha iyi bir hale getirmek için egzersiz yaparak kullanabilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, günlük yaşamınızda ilginç gelişmelerin yaşanabileceği bir dönem olabilir sevgili Yay. Bu aynı zamanda kişiliğiniz üzerinde de heyecan verici bir etki yaratır; özellikle günlük iletişimleriniz ve işiniz veya hizmetleriniz bağlamında benzersiz niteliklerinizi ifade etme konusunda kendinizi daha açık hissedersiniz. Bir işin cansız yönlerinden kurtulma isteği güçlüdür ve radikal bir değişiklik yapmak için ilham alabilirsiniz. İşinize veya ev işlerinize daha fazla karakter getiriyorsunuz ve yaşamınızın bu alanında artan bağımsızlığınız özgürleştirici geliyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi özgüvenle hayata geçirmek için mükemmel zamanlardasınız. Arkadaş çevrenizin de destek alarak yolunuza devam ettiğinizde daha hızlı ilerleyeceksiniz. Bugün ticari anlamda yeni başlangıçlar yapabilir, hukuki konularda adım atabilirsiniz. Özel hayatınızla alakalı uzun zamandır çözemediğiniz sorunlar bugün çözüme kavuşabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>