Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz. Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, başka koşullarla bir kıyaslanmaya sokulduğunda sizi kısmen rahatlatabiliyor.

Sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle soğuk algınlıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni de olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:23 Ay-Pluto görünümü, günün ilk etkili enerjisidir ve sizin maddi konularda güçlenmeniz ve amacınıza ulaşmanız için sabırlı olmanız gerektiğini işaret eder. Çünkü bu sabır hem doğru kararlar vermenizi hem de gereksiz endişeler yüzünden zaman kaybetmenizin önüne geçer. Saat 21:08 Merkür-Neptün görünümü,  gerek iç dünyanızda gerekse ilişkinizle ilgili konularda hayatı çok fazla zorlamanın, kendinizi yormanın gereksiz olduğunu gösteriyor. Aklın yolu bir aslında. Beraberliğinizi şöyle bir düşünürseniz, göreceksiniz ki, kendine özel bir ilişki bu. Çünkü siz farklılıktan yanasınız. Sürekli bir şeyleri deşeleyerek veya olur olmaz şeyler için havai fişekler gibi parlayarak nasıl huzur bulabilirsiniz. Bunları sadece size yazmıyorum. Partnerinizin de dikkat etmesi gerekiyor. Siz iletişimi güçlü tutmalısınız. Bu arada ikili ilişki yaşayanlarınız varsa, kafanız epeyce karışmış olabilir. O zaman durun ve gerçekçi bir şekilde düşünün. Bugün cazip gelen bir şey yarın sizin için ne ifade edecek. Bu sorunun cevabı çok önemli. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Belli hedef veya amaçlarınıa ulaşabilmek için gerekli şeylere sahipmisiniz? Yoksa, sahip olduğunuzu düşünerek mi hareket ediyorsunuz? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde eşinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Bu durumuhayatınıza yansıtmamaya dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Muazzam derecede işinize tutku ile bağlısınız. Sizarkadaşlarınızla böyle iyi anlaşıp, işinize böyle sevgi dolu olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Tadını çıkartın.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftayaalanlarınıza kanalize olarak başlıyorsunuz. Partnerinizle fikirleriniz örtüşmeyebilir. Dış ortamlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsat ve şanslar size, yayıncılık, uluslararası işleri yabancılar, ticari konular, hukuksal konular, eğitim veya sizden uzan akrabalar kanalı ile gelebilir. Önemli bir davanız var ise bu konuda harika bir destek alabilir veya kazanabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı her türlüve projeleriniz tıkırında gitmeye başlar veya bu tarz işleri bu süreçte başlatmak sizler için en doğru zamandır.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>