Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Siz de zaten onu mutlu etmek için böyle davranıyorsunuz. Zaman zaman baş başa kalma ihtiyacınızı onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz.

Sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Kendinize olan güveniniz nedeniyle siz kimseyi kendinize rakip olarak göremiyorsunuz çünkü. Onunki zarar veren bir rekabet değil, sadece sizi örnek alıp, sizi geçmeye çalışıyor.

Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizin sizinle ekonomik anlamda bir paylaşıma girmesi ise hiç hoşunuza gitmiyor. Bu aralar ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Hareketli yaşamınız sağlığınızla ilgilenmenizi engelleniyor. Halletmeniz gereken küçük problemleriniz için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerini yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla geçirdiğiniz zaman nedeniyle onlara bir şey kalmıyor. Aranılan, düzgün bir dostsunuz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 18:27 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızda zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz.Saat 18:27 Ay-Boğa burcu seyrine başlayacak. Bu enerjinin özünde, güvence-huzur-pratik olma-üretkenlik yer almaktadır. Sizler de doğal olarak günlük işlerinizi yaparken,çevrenizle olan ilişkinizde, sağlığınızla ilgili konularda hem maddi hem de manevi yönden tatmin olmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa, bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa, bunların mutlaka çözülmesini beklersiniz. Emek sarf ediyor ve canla başla çalışıyorsanız, hakkınız olanın verilmesi sizin için çok önemlidir.Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, olaylara kesin çözüm bulmayı deneyin. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin gelişimine veya ilerlemesine yardım edeceğini düşündüğünüz öneri, taktik veya tavsiyeleriniz ilgi görmeyebilir ya da sizin kontrolü ele geçirmeye çalıştığınızı düşünebilirler. Karşı tarafın sundukları ve sizin istedikleriniz arasında bir ara yol bulmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda şanslısınız. Hobilerinize, güzel şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi ifade ettiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade edebileceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız bir haber karşısında üzüntü yaşayabilirsiniz. Bir yakınınızla ilgili olan bu haber uzun sürmeyecek ve çabucak rahat bir nefes alacaksınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda farklı duygular içine gireceksiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine haftayı koordine etmeyi tercih edin. Ailevi konularda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay ve yükselen Yay;
Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. İlişkiler için tamam mı devam mı? sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem deilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise dolunay desteği ile bitebilir de. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile haftanın ilk günleri biraz dikkatli olmanızda yarar var, söyledikleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız ters tepebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 26" R
Ay
Koç
24° 58' 57" R
Merkür
Koç
20° 36' 09"
Venüs
Boğa
08° 43' 29"
Mars
Koç
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 06' 23"
Uranüs
Boğa
22° 42' 28"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 26"
Lilith
Başak
24° 01' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>