Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında olacağınız ve kendinizi rahatsız hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve farkı planlar yapabilirsiniz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı işlerinizin aksaması söz konusu olabilir ve insanlarınkonusunda size olan güvenlerini kaybedebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Uzun zamandır beklediğiniz para bugün nihayet elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para eğilimi yaratabilir. Dikkatli olun.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Renkli kişiliğe sahipsiniz. Esprili olduğunuz içinyerinde ve aile içinde çok seviliyorsunuz. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Bugün beklediğiniz yerden haber alacaksınız. Bu haber sizi harekete geçirecek. Sevdiklerinizin ve sizin hayatınızda olumlu gelişmeler olacak.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız saat 09:09 itibariyle etkili olacak Ay-Venüs görünümüyle başlıyor. Bu, olumlu güzellikleriyle sizleri kucaklayıcı bir enerjidir. Aşk ve özgürlük birbiriyle arkadaştır. Dilediğiniz gibi hareket etmekten zevk alırsınız. Sevilmek ve sevmek, paylaşmak olguları aşınızın tacıdır. Yeni olan her şeyi hayatınızda istersiniz. İlişkileri güçlendirici bu yansıma kısa süreli de olsa, mutlu edici gelişmelerin işaretçisidir. Saat 13:23 Ay-Chiron görünümü, bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların  sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Saat 13:34 Ay-Uranüs olumlu görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Ay burcunuzda; duygusal dürtüleriniz yüksek. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. İkili düşünceler içinde bocalama olasılığınız var. Kendinize güvenmeli ve başarılı olma isteğinize gem vurmamalısınız. Çevrenizde sizi izleyenleriniz var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pazarlık konusu haline getirilemeyeceğini düşündüğünüz taleplerle karşılaşabilirsiniz. Ancak, bazı düzenleme,birliği veya anlaşmaları korumak istiyorsanız bu değerlendirmeniz üzerine bir kez daha düşünmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğitim, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı işler, felsefe, inançlar, yayıncılık, hukuk başlıklı faaliyetlerin ön planda olabileceği. Sosyalleşme ihtiyacı duyabileceğimiz bir gündeyiz. Entelektüel anlamda gelişmek amaçlı aktivitelerde bulunabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde iyi geçecek iletişimleriniz sizin için artı puan olacak. Herkesi kendinizi hayran bırakacaksınız. Aile içinde tartışmalardan kaçının bugün.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerek kendi hayatınızda gerekse sosyal ortamlarda eğlenceli yönlerinizi göstermeye başlayacaksınız. Özel hayatınıza karşı iyimser bir tablo içindesiniz ama aşırıya kaçmamalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınıza yönelik uzun zamandır beklediğiniz terfiyi alacaksınız. İşini değiştirmek isteyenlerin vearayanların müjdeli haber almasına çok az zaman kaldı. Evinizle ilgili dekorasyona yönelik çalışmalar yapmak sizi mutlu edecek. Toplum önünde başarılarınızla daha çok görünür olacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>